- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Rica ederiz gelinligini gormek istiyorum mutlaka :)okeagelinliğini görmek istiyorum mber: 421127 .!.:Cok tesekkur ederim sagolun :)
İnternet sitelerinde hep straplez modeller var hala hic cok hosuma giden bir sey bulamadim. Ben de sizin gibi dusunuyorum sagolun :)
Rica ederiz gelinligini gormek istiyorum mutlaka :)
Yardimci olurum sonuna kadar:)[/QUOTE]Yardimokeanoss00, post: 36859473, member: 421127"]
İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum
Teşekkür ederim aklımda bulunsunÇağteks gelinliğe de bakabilirsiniz, söylediğiniz rakama çok güzel ve kaliteli gelinliğiniz olur. Mutluluklar dilerim.
Ben de aynı senin dediklerini resimleri eklerken yazdım, etek uçlarında dantel olsun istiyorum diyeüst göğüs bölümü güzel bence.ama etek tarafı dantelli falan olsa böyle romantik bir hava katsa bence daha güzel olur.model bulursam ekleyeyim ben de.
Ben de aynı senin dediklerini resimleri eklerken yazdım, etek uçlarında dantel olsun istiyorum diyeSence bu gelinliği hazır bulabilir miyim?
Bu gelinliği bir fotoğrafçının blogunda gördüm. Kendi diktirmiştir diye düşündüm. Keşke bulsam nasıl severek giyerim :) Nişanlığımın üst tarafına biraz benzer olacak ama olsun inşallah bulurum yavaştan annemle çıkıp bakalım madem :)bulursun tabi.sen bence vakit kaybetmeden ufak ufak gezmeye başla.fikir edin.
Ocak ayinda bakacagim.insallah guzelim hazir gelinlik satiyorlar mi orada?canım kadıköy aysiraya bak ben baktım çok beğendim fiyatlar da bütçene göre
evet evet hazır satıyolar pierre cardin gelinlikleri de var ben bugün denedim çok da beğendim ayrıca çook ilgiliydiler baya yardımcı oldularOcak ayinda bakacagim.insallah guzelim hazir gelinlik satiyorlar mi orada?
Tamam canim ben de nisanlim gelince onunla gider bakarim cok sagol :)evet evet hazır satıyolar pierre cardin gelinlikleri de var ben bugün denedim çok da beğendim ayrıca çook ilgiliydiler baya yardımcı oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?