• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hazır Gelinlikler İçin Öneri?

Rica ederiz gelinligini gormek istiyorum mutlaka :)

İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum :(

Yardimokeanoss00, post: 36859473, member: 421127"]
İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum :KK43:[/QUOTE]
Yardimci olurum sonuna kadar:)

Yardimokeanoss00, post: 36859473, member: 421127"]
İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum :KK43:
Yardimci olurum sonuna kadar:)[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim:KK68:

Bakın bakalım kızlar sizce nasıl? Tabi ben etek uçlarında da dantel olsun istiyorum tatlibikiz tatlibikiz hayatiyasa hayatiyasa
ea6.jpg
ea9.jpg
ea5.jpg
ea4.jpg
ea7.jpg

Çağteks gelinliğe de bakabilirsiniz, söylediğiniz rakama çok güzel ve kaliteli gelinliğiniz olur. Mutluluklar dilerim.

üst göğüs bölümü güzel bence.ama etek tarafı dantelli falan olsa böyle romantik bir hava katsa bence daha güzel olur.model bulursam ekleyeyim ben de.

üst göğüs bölümü güzel bence.ama etek tarafı dantelli falan olsa böyle romantik bir hava katsa bence daha güzel olur.model bulursam ekleyeyim ben de.
Ben de aynı senin dediklerini resimleri eklerken yazdım, etek uçlarında dantel olsun istiyorum diye:KK51:Sence bu gelinliği hazır bulabilir miyim?

bulursun tabi.sen bence vakit kaybetmeden ufak ufak gezmeye başla.fikir edin.
Bu gelinliği bir fotoğrafçının blogunda gördüm. Kendi diktirmiştir diye düşündüm. Keşke bulsam nasıl severek giyerim :) Nişanlığımın üst tarafına biraz benzer olacak ama olsun inşallah bulurum yavaştan annemle çıkıp bakalım madem :)

Back