Kız İsteme Hazır ekim'de olacakken bayrama mı bağlasam :)))

olmadikacariz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
55
1
16
Bursa
Kızlar daha önceki topiğimde görmüş olabilirsiniz Bknz :)) http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/549763-kiz-istemesoznisan-arada-kizlar-yardim.html

Evet sevgilimle kararımızı verdik ekimde tanışmak için gelecekler aynı gün isteme söz nişan hepsi olacak; hem uzaktan gelecekler hem annesi rahatsız çok yorulmasını istemiyorum hem de tantana istemiyoruz....

Bayram öncesi telaşeye gerek yok mu diyorsunuz yoksa bayramı bağlayalım mı gerçi kurban falan olmucak o yüzden kesme telaşı da olmayacak....

ekimin ilk haftası yapmaya karar verdik hayırlısı ile atlatsam :))

bencede bayrama bağlamayın gelen giden olur ister istemez hele ki evde sözü nişanı duyan daha bi bayramlaşmak ister ikramlarıda yakın çevreniz varsa insanlara bölebilirsiniz mesela teyzen yengen atıyorum biri poaça diğeri başka şey yapar sizin için daha rahat olur böylece sadece kendinize zaman ayırmış olursunuz:)

Evet canım haklısınız tarih belli oldu bu arada 13 ekimde gelecekler :))) ikramları da söylediğin gibi bölüştüreceğim teyzemlere herkes 1 çeşit yapsa dünya olur zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…