hazin sonla biten uzun iliskiler

tunahanbozyurek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
99
4
33
herkese iyi akşamlar arkadaşlar durum şöyle benim 7 yıllık bir birlikteliğim vardı ve bitti nedenini anlatym. dogum günümde arabayi getirmesini istedim oda tamam dedi araba abisinin bu arada. abisi şehir dışına cikcgi icn arabayı alamamis haliyle doğum günümde kutlymdk ( hava şartlarından dolayı başka türlü bulusamzdk birde arada mesafe vardı) ben trip attm hiç konusmdm o yazdı ama cvp vermdm aradan 3 gün gecti yine yazı çok adisin beni araba için mi sevysn gibisndn şeyler söyledi bende cvp verdim tabi biraz tartstk yalan soyledigini düşünüyorum çünkü inanmysan abimin numarasını verm demeye başladı barstrmk için ikna cablrna girdi ve bende bundan sonra senide arabanida istmyrm diyince çildrdi telefonu suratma kapattı snra yine mesaj attı seni seviyorum diye sonra ben büyük yemin ettim asla affetmez diye oda benim çok zoruma gideck bisey söyledi bnde niye böyle birşey söyledim canımı yakan dedm oda sende benim canımı çok yakın ve halada yakysn dedi cvp vermedim böyle bir kaç msjna son msjida bu yaptıklarını bana yaptıklarını asla unutma allahta senin canını yakar inşallah dedi ve bn yine sustm 3.5 aydr ayryz arkadaşlar merak ediyorum giderknde beni seviyormudu sizce 3.5 ayda unutmusmudr beni özellikle erkek arkadaşlardan yorum istyrm birde döner mi

X