Hazımsızlık sorunu

Bu sorunların çoğu bizde de var. Deneyelim bakalım umarım işe yarar, çok nefret bi durum gerçekten.

canım listede yazanların çoğu bizde de var :KK43: ama sarı köpüklü kaka oluyor bizde... bazen yeşil oluyor kakası ama 2-3 gündür baya köpük gibi kakası... denildiği gibi tek memeye 6 saat yüklensem diğer meme taş gibi olur... nasıl yapsak acaba ? bu kolik sancısını dün akşam 8'den gece 3'e kadar yaşadık malesef... memeyle de deli gibi savaş vardı... inşallah bu zamanları bebişler de biz de babaları da çabuk atlatırız...

Bızımde kakamız kÖpÜk. Dr. Anne sÜtÜ alan bebeĞın kakası sarı da olur yeŞılde normal dedı. Ama o cıvık kakayı yapana kadar bıle nasıl kıvranıyo yavrum. Bızde nerdeyse her memeden sonra altını aÇıyoruz. 20 dk kadar kalıyo Öle. Azar azar yapmaya devam edıyo bu arada. Bıde dr. Bı yÖntem gÖsterdı bıze. Altı aÇıkken ıkı bacaĞı elınızle kavrayın dızlerınden kırıp karnına baskı yapın. Oyun oynayarak konuŞarak yapıyoruz alıŞtı artık bızımkısı. Bu hareketı her yaptıĞımızda pırt pırt Çıkıyo gazlar alttan. Komık bı durum oluyo ama Çok rahatlatıyo. AlıŞkanlık oldu kızımda valla bıde keyıflenıyo alt aÇıkken. Ablasıyla oyunlar gÜlÜcÜkler. Bı denemenızı tavsıye ederım sıze de..

ah kızlar hakikatten çok zor onları öyle kıvranırken görmek. bir de ıkınırken kusuyor benim kızım.. emdikten sonra aradan 1 saat de geçmiş olsa.. emdikten hemen sonraki kusmalar fazlasını çıkarmakmış ama daha sonraki kusmalar gazını çıkaramadığından olurmuş.. bir yerde okumuştum. biz de altını açıyoruz biraz engidiciğim. kah yarıyor işe, kah yaramıyor..

bluecuğum ben bugün araştıracağım biraz daha o konuyu. hem sağlık ocağına hem de bir arkadaşımın doktor ablasına danışacağım. kendi doktoruma sormuyorum çünkü o kitaptan okuyor adeta :umursamaz: amerikan pediatri derneğine mi üyeymiş ne, amerika ne derse o yani.. halbuki bu bilgiler neredeyse 5 yılda bir değişiyor. eskileri de kulak ardı etmemeli değil mi?

ben dün 8 saat kadar hep sol memeden verdim. sabah sağa geçtim.. deneyeceğim birkaç gün.. ağrıyor diğer meme bu esnada ama belki yarar işe.. memelere gider inşallah mesajımız kaydirigubbakcemile3

X