• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazal Kaya güzelliğiyle büyüledi!

Elbise a46, bu kadının elbiseleri kısa boylu balık etlilere hiç yakışmıyor. Geçen pelin karahan da giymişti ona da yakışmamıştı tuvana büyükçınar elbise

Hanımlar bence gayet güzel olmuş elbiseyi begenmemis olabilirsiniz ama en basta kiz çok güzel yahu :) güzel tasimis bence

Bayanlarda baya bir kıskançlık seziyorum :D Türkiyede ciddi anlamda güzel diyebileceğim birkaç kızdan herşeyiyle tipik türk kadınından çok farklı. Siyah saçlı olmalı ama.

Bayanlarda baya bir kıskançlık seziyorum :D Türkiyede ciddi anlamda güzel diyebileceğim birkaç kızdan herşeyiyle tipik türk kadınından çok farklı. Siyah saçlı olmalı ama.
birini begenmeyince neden (hemcinslerimiz tarafindan ozellikle) 'kiskanc' ilan ediliriz ki : )) tipimiz degildir, guzellik anlayisimiz basladir bla bla, olamaz mi : )) guzellik oyle goreceli bi kavram ki.. 'bence' diye basliyoruz cumleye de bu yuzden..

birini begenmeyince neden (hemcinslerimiz tarafindan ozellikle) 'kiskanc' ilan ediliriz ki : )) tipimiz degildir, guzellik anlayisimiz basladir bla bla, olamaz mi : )) guzellik oyle goreceli bi kavram ki.. 'bence' diye basliyoruz cumleye de bu yuzden..
Ya tamam da normal bir kızdan bagsetsek anlarım da kadın herşeyiyle tipik türk kızından farklı çok sıradışı.
Bari güzel ama ben beğenmiyorum deseniz :D

Maral dizisi sezon finali yapmadan çok güzeldi bu kız.
Yeni sezonda bir değişmiş olarak geldi hatta tanıyamadım, oyuncu değişmiş sandım.
Kilo mu vermiş ne olmuş çözemedim.
Şuan hiç beğenmiyorum.

Back
X