- Konu Sahibi Huy Meselesi
Keşke büyülenmeselermiş.Bizimla değilsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a46 ne demek?Elbise a46, bu kadının elbiseleri kısa boylu balık etlilere hiç yakışmıyor. Geçen pelin karahan da giymişti ona da yakışmamıştı tuvana büyükçınar elbise
Tuvana büyükçınarın markasıa46 ne demek?
birini begenmeyince neden (hemcinslerimiz tarafindan ozellikle) 'kiskanc' ilan ediliriz ki : )) tipimiz degildir, guzellik anlayisimiz basladir bla bla, olamaz mi : )) guzellik oyle goreceli bi kavram ki.. 'bence' diye basliyoruz cumleye de bu yuzden..Bayanlarda baya bir kıskançlık seziyorum Türkiyede ciddi anlamda güzel diyebileceğim birkaç kızdan herşeyiyle tipik türk kadınından çok farklı. Siyah saçlı olmalı ama.
Ya tamam da normal bir kızdan bagsetsek anlarım da kadın herşeyiyle tipik türk kızından farklı çok sıradışı.birini begenmeyince neden (hemcinslerimiz tarafindan ozellikle) 'kiskanc' ilan ediliriz ki : )) tipimiz degildir, guzellik anlayisimiz basladir bla bla, olamaz mi : )) guzellik oyle goreceli bi kavram ki.. 'bence' diye basliyoruz cumleye de bu yuzden..
illa senin dedigini demeliyiz, dedigin dogrultuda dusunmeliyiz yani..Ya tamam da normal bir kızdan bagsetsek anlarım da kadın herşeyiyle tipik türk kızından farklı çok sıradışı.
Bari güzel ama ben beğenmiyorum deseniz
Ben hiç beğenmedim neresiyle büyülemiş acaba