Hazal Filiz Küçükköse

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

Hazal Filiz Küçükköse, (d. 9 Şubat 1988, Mersin) dizi oyuncusu.

Hazal Filiz Küçükköse güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile ekranlarıns sevilen ismi olmaya aday oyuncularından birisidir. Hazal Filiz Küçükköse 09 Şubat 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kırıkkale Üniversitesinde Biyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Hazal Filiz Küçükkösenin Boyu : 172cm
Kilo : 56kg
Göz rengi : Kahverengi
Saç rengi : Kahve

Hazal Filiz Küçükköse ilk olarak Deniz Yıldızı dizisinde Gözde karakteri ile izleyenler ile tanıştı.Son olarak ise Atvde yayımlanan Kalbim seni seçti diziside Ada karakterini canlandırmaktadır.

Ben beğeniyorum güzel bir kız. Deniz Yıldızı'nda görmüştüm ozaman daha güzeldi sanırım lens takıyordu ama şimdiki halide çok güzel. Özellikle mimikleri filan çok şirin. Gülmek çok yakışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
denz yıldızında izlemiştim kendisini, kötü karakter olmasına rağmen vayy ne güzel kız demiştim ayrı bir enerjisi var sempatik diyebiliriz

kalbım senı sectıde oynayan hatun değil mi bu ılk gordugumde cok begenmıstım gercekten guzel bır kız ne guzellerımız varda kıymet bılınmıyor ya neyse ..

Banada tuba büyüküstün u anımsattı nedense.
Birazda hande ercel ikisinin karışımı gibi basrol olabilecek tip aslında çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…