Hayvanseverler Lütfen Buraya - Soru ve Sorunlarını Paylaşın

Bugüne dek beslediğim,hayatıma ortak ettiğim,hayatlarına ortak oldugum dostlarım oldu..
Kuşum-Mutlu
Balığım-Balık:)
Kaplımbagalarım-Manuella ve Eduvardo
Şahinim-şahin:)
Tavsanım-Pıhpıh
Civcivim-Civciv
Papaganım-Karga
Kara melekim köpekim Prensesim Şirinim

Şirin son durağımız oldu...yasakkelime onun şımarıklığı,aşırı kıskanclığı bazı dostlarımızı istemeyerek de olsa evden uzaklaştırmamıza sebep oldu..
Şimdi Şirin 16 yasında.. 1 Kasımda doğum gününü kutlayacağız..
O benim en iyi oyun arkadasım,en sessiz ve dikkatli dinleyicim,ben ezber yaparken seyircim,hislerine çok güvendiğim hareketlerinden anlam cıkardıgım ve hiç beni yanıltmayan Falcım..öz kardeşim a.s

iyiki doğmuş şirin.ayrıca çok mutlu bir hayvan olsa gerek sen gibi bir sahibi var :içelim: :1hug:

bende kangal cinsi 2 aylık köpegim var.daha çok ufak ya.yuva yaptık ona...ona bakmaya korkuyom.hep bişey olacak sanki diye ...ilk kez kendime ait sevgimi,ilgimi verecegim bi köpegim oldu.adıda şeker.aslında fotosunu koymasını bilseydim sizde görünce çok bayılırdınız..herkese sevgilerimle

merhabalar, benimde 3 aylik boxer mix var ve 3 aylikta hamileyim herkes kiziyo bize esimle hamilesin evde köpegin ne isi var diyolar bebege ve bana cok zararliymis ama ben zeytinimi cok ama cok seviyorum lütfen yardim gercekten dogucak bebgime zarari olurmu acaba?

1 hamsterım, 2 muhabet kuşum, bir ankara kedim, bir van kedim, bir de belçika kurdum var. Annem laf etmese daha çok hayvan beslerim ama bu kadar oluyor. Hayvanları insanlardan çok seviyorum. Hayvan sevmeyenlerin insanları da sevmeyeceğini düşünüyorum. Bir kere vicdan sahibi olabileceklerine kesinlikle inanmıyorum. Hayvanlar onları sevenleri kesinlikle hissediyor bunu çok yaşadım. Nereye gitsek oranın sokak hayvanı hep gelir bizi bulur. Bir hayvan yardım isteyecekse hiçbir komşuya değil bize gelir. Apartmanda bile otururken en üst kat ve en son numara olduğumuz halde bir kedicik yemek için bizim kapıya gelmişti. Canlarım benim. Rabbim iyiki yaratmış onları hayatın tadı tuzu onlar. Dert ortağı mutluluk kaynağı. Hayvansız dünya düşünemiyorum. Eziyet edenlere de tüm beddualarımı gönderiyorum. Allah elbet cezalandırır.

merhabalar, benimde 3 aylik boxer mix var ve 3 aylikta hamileyim herkes kiziyo bize esimle hamilesin evde köpegin ne isi var diyolar bebege ve bana cok zararliymis ama ben zeytinimi cok ama cok seviyorum lütfen yardim gercekten dogucak bebgime zarari olurmu acaba?

Doktor değlim ama benim fikrime göre zararı olmaz. Neden derseniz ben doğduğumdan beri hayvanlarla büyüdüm. Hayvan beslemediğimiz bir günü hatırlamıyorum. Olsa şimdiye bize olan olurdu sanırım.

kızlar annemin beslediği bir sokak köpeği vardı köpek her akşam anneme eşlik ediyordu yemek bulamayıncada bizim sitenin önüne geliyo ve 4, katta oturuyoruz ama bizim balkona bakıyo nasıl tanıyo hemen anlayamadım her gece geliyordu annemde bişiler götürüyodu köpek bekçi gibi sabaha kadar bekliodu

tokimisto cok tesekkür ederim.ben doktoruma sordum hic problem olmaz dedi zaten ama bunu yakinlarima bi türlü anlatamadim ama artk umrumda degil söyledikleri,bebisimle birlikte büyücek zeytinim

Arkadaşlar size danışmak istiyorum. Benim kedim bu aralar sıkça kızgınlık dönemini yaşadığını yazmıştım. Veterinerine gittim. Bana ilaç verdi. Haftada 1 ver dedi. İlacı verdikten sonra, hala o sorunları yaşadım. 2. hapı vereyim mi? Çok tereddüt ediyorum. Kedimin hırpalanmasını istemiyorum. Yazık uyku bile uyuyamıyor. Acaba 1. hap fazla etkilemedi mi? 2. haptan sonra rahatlar mı? Ay ne olur beni aydınlatın. İkide bir veterinere gidip konuşmak istemiyorum. Kedicim yemek bile doğru dürüst yiyemiyor o dönemde. Bende çaresiz kaldım. Keşke bu konularla ilgili bilgim olsaydı.

Arkadaşlar size danışmak istiyorum. Benim kedim bu aralar sıkça kızgınlık dönemini yaşadığını yazmıştım. Veterinerine gittim. Bana ilaç verdi. Haftada 1 ver dedi. İlacı verdikten sonra, hala o sorunları yaşadım. 2. hapı vereyim mi? Çok tereddüt ediyorum. Kedimin hırpalanmasını istemiyorum. Yazık uyku bile uyuyamıyor. Acaba 1. hap fazla etkilemedi mi? 2. haptan sonra rahatlar mı? Ay ne olur beni aydınlatın. İkide bir veterinere gidip konuşmak istemiyorum. Kedicim yemek bile doğru dürüst yiyemiyor o dönemde. Bende çaresiz kaldım. Keşke bu konularla ilgili bilgim olsaydı.

Bence vermeyin lütfen.

Geçen bu hapları duydum merak edip veterinerimizi aradım.

Bana dediği şu;

"Hiç bir müşterime bunları tavsiye etmiyorum zaten ben satmıyorum. Sonuçta bunlar hormon hapı. Erkeklerde 15 güne kalmaz kist yapıyor, dişilerde ise bu süre 2 yıla kadar çıkıyor ama sonucunda oluyor. Sonuçta hayvana hormon veriyosun olağan bir seyir bekleyemezsin" dedi.

Bence vermeyin:1no2:

Nevbahar çok teşekkür ederim canım. Bende çok zorda olduğum için veterinere gittim. Uyku uyumuyor. Mama az yiyor. Sabahlara kadar ve hatta akşamlara kadar bağırıyordu. Yavrum çok hırpalandı diye gitmiştim. Hapın zararlı olduğunu bende duymuştum. Kısırlaştırana kadar idare ederiz diyordum. Ama uyarını dikkate alacağım. Bebeğimin hastalanmasını hiç istemem. Daha önceki kedimde bunu yaşadım. Bunda sorun olsun istemiyorum. İlgin beni mutlu etti.

Benim şuan hem kedim :-)asigim:Tırmık:asigim:) hem de balığım :-)asigim:Mike:asigim:) var..İnanılmaz dosthane bir ilişkileri var..Tek sorunumuz Tırmık zaman zaman Mike'nin suyunu içiyorCADIARZU

selam arkadaşlar.
resmimde de gördüğünüz canım kuzum Barış 2 gün önce oynuyodu öyle güzel güzel. uçtu koltuğa konarken düşer gibi kondu ayağı takıldı galiba.o günden sonra basamıyo üstüne biraz da şişlik var ayağında.hiç neşesi kalmadı kuzumun yaa çok üzülüyorum senağlama dün krem sürürp sardık ama hemen çıkardı sargıyı
napsak ki senağlama

bugün götürcem inşallah.
sabahtan beri çubuğunda, acıyan ayağını da biraz yükseğe koymuş duruyo öle
topu var çok seviyo onunla oynuyo orda
kıyamam kuzuma yaaa off senağlama

Birincisi nasıl bir krem sürdünüz.

İnsanlarda ki her krem kuşa yada başka evcile iyi gelmez ki.

Daha kötü olmasına sebebiyet bile verebilir.

Burada kims görmedende bir şey diyemeyeceğine göre biran önce veterine götürün lütfen hayvan eziyet çekmesin.

Ayrıca bu tür soru sorunlarımızı

http://www.kadinlarkulubu.com/8226-hayvanseverler-lutfen-buraya-8226-t33400/index.html

Buradan paylaşıyoruz diyor ve konuyu silinmek üzere kilitliyorum.

merhaba arkadaslar bundan 10 sene önce bi kış günü doğum günümün olduğu akşam babamın bi arkadası montunun cebinde bana hediye olarak bi kaniş getirmişti.annem ilk başlarda kabul etmemişti gidecek bu hayvan diye çok küçüktü.ilk sahibinden işkence görmüş eve pislediği için bi avuç hayvana kim kıyabilir ki?neyse benim içimde de onu koruma iç güdüsü vardı bende kalsın istiyodum.neyse istediğim oldu.annemin onu kabullenmesi çok uzun sürdü.taki bi gün havlayarak annemi kolundan cekiştirmiş mutfaga gelmesi için annem uzun süre anlamamış.en sonunda dayanamamıs ve mutfaga gitmiş biizm ocak açık her yer gaz kokusu biraz daha geçse belki annem zehirlenecekti.o gün bugündür annemin herseyi oldu.kadın yazık isttememesinin sebebi alışıpta ölmesiymiş.herkes bilir ki çoğu zaman insanlardan bile bize daha yakın ve daha hassa oluyorlar.şu an 10 yasında.aslında bi dede oldu:)malesef evlendim ve hemen hamile kalınca annem onu yanına aldı.bebeğim 9 aylık oldu ama annem ondan ayrılmak istemediği için baana geri vermedi..ayrıca kendini insan zannediyor yere düşen seyleri ve senin beğenmeyipte yemediğin seyleri oda yemiyor.çokta nazlı.gizli saklı bişey yemeye fırsat bile vermez hemen yakalardı uyanık. 7 aydır görmüyorum ve onu cok özledimpaylaşmak istedim.anlatım seklim bozuk olabilir çoookkkk uykum geldi kusura bakmayın:):)))))))sevgiler

selam kızlar benimde efe isminde çooook tatlıbi kedim var 2 yaşında adı gibi efelenerek bi dolaşması var uyyy çok tatlı

merhaba arkadaşlar daha önce yıllarca kedi baktım evde ona kapalı kedi tuvaleti almıştım kedi kumu alıyordum, her gün değiştirmem gerekiyordu. ama o zamanlar evim büyüktü şuanda küçük evim var. ve eskisine oranla burnum çok daha hassas. sizler pisiciklerimizin tuvaletleri için neler yapıyorsunuz? kokmasını nasıl önlüyorsunuz? gazete mi kum mu kullanıyorsunuz? bana bu konuda biraz yardımcı olursanız, tekrar evime kedi alma cesaretini bulacağım...a.s.

X