Hayvanseverler Lütfen Buraya - Soru ve Sorunlarını Paylaşın

mavi29

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
17
0

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu başlık altında evcillerin hakkında soru-sorunlarınızı, bilgilerini ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

Sohbete dönük konular ve mesajlar bu konuya yönlendirilecek olup, evcillerimiz hakkında ki soruların tek bir başık altında toplanması herkesin öğrenmesini kolaylaştıracaktır.

Hepimizin evcillerine uzun ömürler diler ve hoş sohbetler dilerim:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam mavicim benimde 5 tane kedim var (cindy,blinky,bilbo,bebiş,pity) ama daha önce köpek, kaplumbağ, güvercin, balık, tavuk...besledim. Hayvanları çok seviyorum ve onlara kötü muamele eden insanlardan nefret ediyorum. Atlara da hayranım ama at besleme şansım olmadı. Bence çok asil hayvanlar. Biraz bahsedersen sevinirim yani kaç tane hayvanın var, nasıl besliyosun, bakımlarını nasıl yapıyosun...vs

hayvanları çok severim ama şu an sadece japon balığım var beslediğim.tüm vaktimi kızıma ayırmayı tercih ediyorum ve tabi bazı hayvanları evde beslemek çok zor.Birde ben beslediğim hayvanları çok sahipleniyorum ve onlarda birgün ölüyorlar ben resmen yıkılıyorum kızım büyüyene kadar hayvan beslememe kararı aldım.kesinlikle hayvanları çok seviyorum beslemesemde hayvanlara kötü davranan ,nsanlardanda nefret ediyorum.

Merhaba,
Bir sürü kedim, sivas kangalım, su kaplumbağam oldu. En sonunda ise bir tibet spanieli - pekiznez karışımı şirin mi şirin bir kızım var yılbaşından beri.... Canım benim o kadar seviyorum ki onu anlatamam sizlere ve ancak yaşayanlar bilir bunu.... Mükemmel bir duygu......

mavi29 yanında işe başlayabilrimiim???Bi insanın o kadar çok hayvanı olsa daha ne isterkiiiii:sm_confused:

apartmanda yaşadığımız için köpek isteğimi hep erteledim.Onun yerine tavşan aldım.kocaman oldu gözleri kırmızı kırmızı büyüdü her yeri yemeğe başladı verdik.daha sonra bin zahmet annemi ikna edip bi golden aldım,oda 1 ay sonunda öldü.hastaymış meğersem.Şimdi bi golden gördüğüm zaman içim acıyor:çok üzgünüm:

Paşamın acısı azda olsa hafiflediği zaman alıcam bir daha.Bana verdiği mutluluk tarif edilmezdi:1yes2:

tulip cim kızın büyüyene kadar hayvan beslememe kararına üzüldüm çünkü çocuklar hayvanlarla büyüdüklerinde daha uysal ve cana yakın çocuklar oluyolar.benim k9 cinsi bir kurt köpeğim var kızım ne zaman ortalıktan kaybolsa onu kulübenin içinde bulurdum.bence sende bakabileceğim bir hayvanı kızınla birlikte büyütmelisin

beyhan banu cum bu kadar hayvana bakmak kolay olmuyor tabi.benim en büyük hayalimdi bakabileceğim kadar hayvanı bi arada tutmak en sonunda eşiminde desteğiyle bi yer aldık.ve hepsine orada bakıyorum.köpek tavşan güvercin sülün keklik kedi ve atlar orda.atlarım arap ve ingiliz.hepside koşan atlar.biz orayı herkese açtık.özellikle çocuklara gelip atlara biniyolar.ben çok mutlu oluyorum.kızım zaten hep onların üstünde.en kısa zamanda resimleride ekleyeceğim buraya

aaaa balıklarımı unutmuşum onlarada evde bakıyorum.yarım tonluk bi akvaryumum var.akşam oldumu karşısına geçiyorum.beni çok dinlendiriyor.:emir_bebek:

beyhan banu cum bu kadar hayvana bakmak kolay olmuyor tabi.benim en büyük hayalimdi bakabileceğim kadar hayvanı bi arada tutmak en sonunda eşiminde desteğiyle bi yer aldık.ve hepsine orada bakıyorum.köpek tavşan güvercin sülün keklik kedi ve atlar orda.atlarım arap ve ingiliz.hepside koşan atlar.biz orayı herkese açtık.özellikle çocuklara gelip atlara biniyolar.ben çok mutlu oluyorum.kızım zaten hep onların üstünde.en kısa zamanda resimleride ekleyeceğim buraya

İmrendim doğrusu sana. Harika bir iş yapmışsın tebrik ediyorum. Benimde en büyük hayalim bakıma muhtaç hayvanları toplayabileceğim bir yer sahibi olmak. Sokaklarda bakımsız, aç ve hasta dolaşan kedi köpekleri görünce içim sızlıyor keşke yardım edebilsem diye :KK43:((( Tek yapabildiğim yiyecek ve su vermek :KK43:((

Hayvan sevmeyen insan sevmez derler ne mutlu size ki evinizde bakma imkanınız var.

merhaba.benimde balıklarım kuşlarım kalumbaga köpeyım vardı.ama şimdi hiçbiri kalmadı bakımları zor.

ay ben hayvanları çok seviyorum ya..benim köpeğim vardı baya bir baktık ama vermek zorunda kaldım ablam korkuodu ve babam istemiodu.o kadar şekerdiki gecleri koynuma laıp yaıodum onunla.herzaman evde mutlaka kuş beslerdik öldükleri zaman çok üzüldüğümüz için karra aldık ailece kuş beslemmeye o kadar çok beseldik ki öünce dayanamıyoruz.yaptığınız iş çok güzel sizzi canı gönulden tebrk edıorum..keşke herkez sizin ve bizm gibi duyarlı olabilse keşke..:1no2:

Ben de hayvan seviyorummm, hem de çooook..
Cok sirin bir kedim var, 16 yasında..
7. dogumgunumde hediye geldi bana.. Beraber buyuduk denebilir..
Ben bi de sokakta kör topal kedi kopek kus bortu bocek ne bulursam beslerim..
Hayvan haklarını ihlal edenlere karsı imza toplar, gazetelere mail gonderır, kose yazarlarına haber verır, bı de rezıl de ederımm..
Ben hayvan severim :1yes2:

Ben de hayvan seviyorummm, hem de çooook..
Cok sirin bir kedim var, 16 yasında..
7. dogumgunumde hediye geldi bana.. Beraber buyuduk denebilir..
Ben bi de sokakta kör topal kedi kopek kus bortu bocek ne bulursam beslerim..
Hayvan haklarını ihlal edenlere karsı imza toplar, gazetelere mail gonderır, kose yazarlarına haber verır, bı de rezıl de ederımm..
Ben hayvan severim :1yes2:

mıss cim sokak hayvanlarını bu kadar düşünmene çok sevindim
bende yaşadığım yerde hayvanları koruma derneğine üyeyim.peki canım topladığın imzalarla bişeyleri aşabildinmi yani sonuç aldınmı.birde insanlar bi anda değişiyolar bugün hayvanı çok seven yarın sıkışınca ya sokağa salıyor yada başkasına veriyorlar.sokaklardan o kadar çok cins köpek topladık ki.çoğuda hastaydı...biz sevmeyi bilmiyoruz daha....:1no2:

mıss cim sokak hayvanlarını bu kadar düşünmene çok sevindim
bende yaşadığım yerde hayvanları koruma derneğine üyeyim.peki canım topladığın imzalarla bişeyleri aşabildinmi yani sonuç aldınmı.birde insanlar bi anda değişiyolar bugün hayvanı çok seven yarın sıkışınca ya sokağa salıyor yada başkasına veriyorlar.sokaklardan o kadar çok cins köpek topladık ki.çoğuda hastaydı...biz sevmeyi bilmiyoruz daha....:1no2:

Sevgili mavi29,

Benim üye oldugum bir site var, Care2.com
Sitenin 7 milyondan fazla uyesı var. Bu uyeler aklına gelebılecek her ulkeden. Bu sitede PETA, Greenpeace gibi toplulukların grupları da var. Genelde grupların onculerı en ufak bır konuda derhal ımza toplamaya baslıyorlar. Ve de daha sonra ılgılı yere ıletıyorlar.
Ne kadar etkılı olduguna gelince:
Daha ıyıye gıdıcegını umuyorum..
Bu bır surec..
Su an milyon tane petition/toplu dilekce ımzalanıp gonderılıyor, belkı ıclerınden 100 tanesı etkılı oluyor. Ama konuyu eger basına da yansıtırlarsa daha etkılı oluyor, uluslararası tepkı cekıyor..
Yanı bu konu uzun, anlatabılırım ama baskalarını sıkmak ıstemem.
Sonucta basarılı oldugumuz konular da var..
Hayvanseverler gonullerını ferah tutabılırler :)

mavi29 sen tam benim kafadanmışsın yaa.!!bnde hayvalarlaym bütün,tabi biraz meslekii.bu da benim atım=) adı: hallach mükemmel bi ingiliz erkei=)
canmbenimqf3.jpg

merhaba mavicim.ben de tam bir hayvan delisiyim zamanında eve eşşek bile sokmak zorunda kalmıştı zavallı annem.bu güne kadar pek çok hayvan baktım.şimdiyse evimizde inatmı inat bi muhabbet kuşumuz,80 civarıda balığımız var.ama bursada yaşıyor olmana ayrı bir sevindim çünkü bende atlara deli oluyorum.eğer ihtimal olursa bir gün onlarıda görmek isterim.

işte bende geldim benimde iki tane köpeğim bir tanede yavru tavşanım var hayvanları çok seviyorum herkezin onların yaşam hakkına saygı göstermesini ve yardımcı olmasını diliyorum bütün hayvanseverlere sevgiler

benıde alın ya aranıza... bır köpegımız,kedımız,japon balıklarımız,muhabbet kusumuz vardı... evlenınce annemllerde kaldı.. fanus aldım en yakın zamanda bır balık alacagım...kopegımız cango ve konto:dance:
tavsanım nazz:dance:
muhabbet kusum aysem:dance:
kedımız pambukkkkk
balıkların adı yok sımdılıkşakkıdı

X