hayvanlarda anne...

hayvanlarda anne...

hem de hayvanlar bazı insanoğlu annelerden daha anne...

mükemmel fotoğraflar için çok teşekkürler canım...

harika bir paylaşım bu hayvanlardan ders alınması gerektiğini hatırlattığın için sana tekrar tşk emeğine sağlıkk
birde düşünüyorum da bebeğini sokağa bırakanları (

ellerine sağlık cnm ay pandanın yavrusuna sarılışı aynı sanki insanın çocuğuna sarılması gibi.

canım çocuklarıma izlettim onlar bile çok etkilendisenağlama
sonradan eklediklerine azönce baktım çok süperler emeğine yüreğine sağlıka.s.
anneliğin ne kutsal birşey olduğunu insanlar hayvanların gözünden bile anlayabilirmiş demi kızlar:lepi:

hem de hayvanlar bazı insanoğlu annelerden daha anne...[/[/B]B]

Son düzenleyen: Moderatör:

senin yorumuna ne demeli ay okadar harika yazmissinki inan nasil cvp vericegimi sasirdim yüregine saglik canim arkadasim cok ama cok tsk ederim bitanesin sen yaa.s.

hayvanlarda anne...

hem de hayvanlar bazı insanoğlu annelerden daha anne...

mükemmel fotoğraflar için çok teşekkürler canım...

iyilik melegim cok tsk ederim canim topigimi ziyaret edip güzel yorum yazdigin icin cok saola.s.
kessinlikle hakklisin malesefki kimi insanoglu anneliginin kiymetini bilmiyor

Üstelik hayvanların her türü analık duygusunu zirvede yaşıyor.

ay kulittacigim harikasin canim arkadasim senin görsel paylasimlarina zaten bayiliyorum topigimdede destegini eksik etmedigin icin nekadar tsk etsem azdir senden daima hep destek tam destek geliyo saol canim arkadasim benim
a.s.

aynen canim benim kizimda ayni belgeselleri izleriz böyle fotograflara benden önce bakar ona cok hosuma giden ve anlamli olan fotolardan albüm yapmak istiyorum zaten

ayy annelik ne yuce bi duygu yaa senağlama bayıldım resimlere çok gusellerr hemen gidip oğlumu öpim uyuyor ama yinede öpiyimm... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…