- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
içinizde varmı bilmiyorum ama varsada kusura bakmasınlar hiçyerimseniben
biz evde kopek besliyoruz ve cogu kişinin dilinden kurtulamıyoruz hayvanlarla kafayı bozmus insanlar onları muattap alıyorlar kendilerine sanırım ..konu soyle bi arkadasım kopek beslenen eve melegin girmedigini soyledi ki mantıga sıgabilcek bir cumle degil bana gore Çok üzgünüm çoook bu tarz insanlar cevrede cok var hayvan sevmeyen besleyenlerede bi ton laf sayarlar '' ay bunun kılı ucar bilmemne yapar'',''ay yemektende kıl cıkar''
ama ne hikmetse her gelişlerinde yer içer giderler ....allahın yarattıgı her canlıyı sevebilmek herkesin harcı olmuyor heralde
Aynen Canım Biz aştık Artık Çok Komik Anılarımızda oldu çok güzelde oldu
1 yıl önce yeni evimize taşındık ' katlı üst katta balkonda kalıyordu apartmandada kedi besleyen ablamız var ve kedisi devamlı apartmanda geziyor ne evine alıyor nede dışarı koyuyor 2 aylıktı ozaman karşıdaki ırk bişey yapmadıktan sonra asla yapmaz dışarı çıkarken bilmeyerek açtım kapıyı shadow uçtu gitti aşşağıya kadın çığlık çığlığa aşşağıya indim ama kediyi bilmeyerek kediden canı yandı herhalde bi anda bağırmış
Shadow kedi ile oynuyor ama ona göre iri cüsseli olduğu için canını yakmış sonra kadına dedim ya içeri al kediyi yada dışarı altında kalacak lülülülülülü