Hayvan severlere tavsiye (film)

PiNkPiLLoW

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
59
0
Bilemiyorum belki aranizda izleyenleriniz olmustur arkadaslar.
Normalde izledigim filmi 2. kez izlemeyi sevmem ama.
Bu 5. veya 6. izleyisim her izleyisimde ilk kez izliyormusum gibi oluyorum...
Filmin ismi Hachiko gercek bir hikayeden filme konu olmuştur muhakkak izlemelisiniz...
Bu filmi hayvan sever arkadaslarla paylasmayi istedim...
Umarim izlememis olan arkadaslar begenir.

-Filmin Konusu-

Bas rolunu Richard Gere'in oynadigi.
Bir profesor ile bir kopek arasindaki muthis dostlugu konu edinen...
1987 yilinda Hachiko Monogatari isimli Japon filmine konu olan gercek olaylar bu defa Stephan P. Lindsay tarafindan senoryalastirilmistir..

Eklentiler

• $hachiko_a_dog_s_story04.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
.

3 yasinda bir oglum var.Bazilarina oglum demem garip gelsede ben kopegim var demiyorum.Dunya tatlisi oglum.Ondan oncede guzeller gezeli bir kizim vardi .10 sene bizle yasadi malesef kafasinda ur ciktigi icin oldu.KIsaca hayvanlari cok seviyorum.Kopeklere asigim.HAchiko yu ilk ciktigi zaman seyrettim.Seyrederken oglusuma sarilip sarilip aglamaktan gozlerim balon gibi oldu.COk etkilendim sanirim bir kere daha seyretmeye cesaret edemem.Bu arada hamileyim.Bazi suursuz insanlar bebek olunca kopegi ne yapacaksin diye soruyorlar.BEnde onlara sen ikinciyi dogurunca ilk cocugunu napacaksin diyorum.
Hayvanlara deger vermeyen insanlari sevmiyorum.ONlari hayatima sokmuyorum.Etrafimda hep cocuklarla oynayan mutlu patiler gormek istiyorum.

Kiziniz adina gercekten cok uzuldum...
Gercekten insandan farklari yok bende cocuklugumdan beridir hayvan beslerim.
Benimde su anda iki tane guzeller guzeli kızım var biri 4 yasina girdi birisi 3 aylik henuz :))
Allah uzun omurler versin sizin oglusunuzada.
Bu arada sizin adiniza sevindim gelecek bebeginize Allah uzun omurler versin size bagislasin.

Ben suna inaniyorum ki hayvan seven insan gercekten bir baska oluyor.
Baska seviyor insanlari hayati...
Canliya deger vermeyi biliyor cunku..
Bende hayvan sevmeyen insanlari hayatima sokmuyorum.
Ozellikle evime gelen ve kizlarimdan rahatsiz olanlara diyorum
Burasi onlarin evi istemiyorsaniz gelmeyin diye.
Hachiko'yu benimde kacinci izleyisim bilmiyorum ama.
Her izledigimde bir hayvanin nasil karsiliksiz katiksiz sevdigini bir kez daha hissediyorum...
Her izledigimde onlarin minicik kalbinde aslinda kocaman bir yerimizin oldugunu bir kez daha fark etmemi sagliyor bu filim..

Son düzenleme:
ızlemeyenler varsa buyuk kayıp diyorum o kadar. bakın bakalım sadakat köpekte mi insanda mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…