Hayvan hakları, lütfen kanuni bilgisi olanlar yazsın.

Çalsan ne olacak hayatım saldırgan bır cıns ve bas edemezsın . Benım komsumun kopegıne bır pıtbul saldırdı alamadılar elınden hayvancagız sakat kaldı sonra da öldü zaten içim yandı :( Onları üretmek de yasak diye biliyorum en mantıklısı barınaga haber verın yada hayvansever grupları var sosyal medyada yardım isteyın çözüm bulurlar. Evde çoluk çocuk varsa zaten hiç risk alma derim.

Hayvanlar beni seviyor. Hic sorun yasamadim 4/ayaklilarlA
Hayvanlar benı de sevıyor sayısız kedı kopek kus aklına ne gelırse her hayvanı besledim. Ama bır gun beslemek için yanlarına hergun gittigim 8 yane sokak köpeğinin saldırısına uğradım bacaklarımda hala yaralar var yediğim iğneler de cabası . Huyunu bilmediğin hayvana tam olarak güvenmemek gerektıgını acı bi şekilde öğrendim maalesef . Ha ilerde yıne sahiplenıp evde besleyecegım ama dediğim gibi daha güvenli bir sekılde.

Hayvanların sizi sevip sevmemesi önemli değil ,pitbull cinsi köpekten bahsediyoruz ve saği solu belli olmuyor bu cinslerin bu bir,ikincisi her ne olursa olsun çalmak suç .Yapacağınız en doğru şey yetkililere haber vermek olur .

Hayvanlar benı de sevıyor sayısız kedı kopek kus aklına ne gelırse her hayvanı besledim. Ama bır gun beslemek için yanlarına hergun gittigim 8 yane sokak köpeğinin saldırısına uğradım bacaklarımda hala yaralar var yediğim iğneler de cabası . Huyunu bilmediğin hayvana tam olarak güvenmemek gerektıgını acı bi şekilde öğrendim maalesef . Ha ilerde yıne sahiplenıp evde besleyecegım ama dediğim gibi daha güvenli bir sekılde.
Geçmiş olsun, bu gibi durumlarda önce uzaktan kendinizi savunup koruyabileceğiniz bir yerden seslenin köpeklere, kuyruk sallayıp sevindiklerini belli eden hareketler yaparlarsa yaklaşın, bazen köpek çetelerinin başındaki alfa köpek agresif bir dönemde olabiliyor, alfa havlayıp saldırıya geçerse tüm çete saldırır.

Geçmiş olsun, bu gibi durumlarda önce uzaktan kendinizi savunup koruyabileceğiniz bir yerden seslenin köpeklere, kuyruk sallayıp sevindiklerini belli eden hareketler yaparlarsa yaklaşın, bazen köpek çetelerinin başındaki alfa köpek agresif bir dönemde olabiliyor, alfa havlayıp saldırıya geçerse tüm çete saldırır.
Haklısınız önce nabız ölcmek gerek. Benım oturdugum yere yakın bır bolgedelerdi sureklı haftasonları bazen de haftaiçi gıder beslerdım ama ne olduysa bırden saldırdılar. Saldırıdan sonra barınagı aradim piknık yapmaya gelen ınsanlara cocuklara saldırmasınlar dıye. Sımdı barınaktalar cok şükür guzel bır yerdeler . Büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi ters bir dönemlerine denk geldı son gidişim sağlık olsun cok tesekkur ederim.

Haklısınız önce nabız ölcmek gerek. Benım oturdugum yere yakın bır bolgedelerdi sureklı haftasonları bazen de haftaiçi gıder beslerdım ama ne olduysa bırden saldırdılar. Saldırıdan sonra barınagı aradim piknık yapmaya gelen ınsanlara cocuklara saldırmasınlar dıye. Sımdı barınaktalar cok şükür guzel bır yerdeler . Büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi ters bir dönemlerine denk geldı son gidişim sağlık olsun cok tesekkur ederim.
Alfa köpeğin tepesinin attığı bir ana denk gelmişsiniz, normalde agresif bir karakterde olup her gittiğinizde saldırıya geçmiyorlarsa mülayim bir çetedir ama işte sokakta olup da kendilerini korumak zorunda kaldıklarından bazen tutarsız hareket edebiliyorlar.
Tekrar çok geçmiş olsun.

Alfa köpeğin tepesinin attığı bir ana denk gelmişsiniz, normalde agresif bir karakterde olup her gittiğinizde saldırıya geçmiyorlarsa mülayim bir çetedir ama işte sokakta olup da kendilerini korumak zorunda kaldıklarından bazen tutarsız hareket edebiliyorlar.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Her gittiğimde kosarak yanıma gelır sarılır kendılerını sevdırırlerdı bu sefer alfa bey gergindi demek kı :) Çok teşekkür ederim Mune hanım sevgiler :)

Hepinize ilginiz alakamız için teşekkür ederim.
1- köpeği bahceye bağlamadı. Takipteyim.video diyenler haklı ama, kötü muamele şahit olabildiğimce bahceye bağlanması, hayvanin sesi kısılıncaya kadar inlemesi... Ve bizim bahçeden görünmüyor. Çok ağaç var.
2- siyasi güç varmış. Yalan yok korktum. Herif boşuna efelenmiyormuş.
3- takipteyim, hayvan inlerse şikayetçi olacağım. 1,2 tanesi üzülerek söylüyorum kafeste ölür ama 3. den vazgeçer. Ben şikayetten vazgeçmeyeceğim. En son tercihim buydu, üzgün olduğum tek konu, elimi kolumu bağlayan bu zaten.

Netice izliyorum, guncel mevzu var olursa guncelleyeceğim. Lütfen konuyu kapamayın. Dünya hepimizin.

Merhaba arkadaşlar, haberler iyi. Kopeği bir daha inletmedi. Arada bahçeye bağlıyor, elbette havlıyor ama sorun değil bu. Yavrucak inleyecek kadar bağlanmasın. Benden başka da, şikayet eden oldu herhalde. Şimdilik sorun yok, takipteyim.

Back
X