Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Konuyu daha da açayım o halde komsularin beni gorduklerinde verdikleri tepki haram bu apartmana melek girmeyecek şeklinde oldu daha da fazlasını söylediler fakat o an cigirmaktan o kısmını duyamadım tüm bunlar karşısında sessiz kalamiyorum yada kibar nazik olamıyorum
Konuyu daha da açayım o halde komsularin beni gorduklerinde verdikleri tepki haram bu apartmana melek girmeyecek şeklinde oldu daha da fazlasını söylediler fakat o an cigirmaktan o kısmını duyamadım tüm bunlar karşısında sessiz kalamiyorum yada kibar nazik olamıyorum
Eklentiler
Son düzenleme: