Hayvan Deneyi Yapmayan Şampuan Markaları?

Naturalite şampuan ve ürünlerinde hayvan deneyi yapılmıyor resmi var, bir de Nivea olabilir belki

Dermalogica, Elf, Lush, Murad
Bunları biliyorum sadece, Dermalogica ve Murad çok kaliteli ürünler yapıyor.
Aynı zamanda deney yapmayan markalar şu linkte;
TIK!

Son düzenleme:
Üstteki linkte ne yazık ki pek bilindik veya ülkemizde bulunan markalar yok.
Çok üzücü ama deney yapan markalar, hepimizin duyduğu, işittiği markalar bu linkte;
TIK!

Benim de bildiğim iki marka var hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve ürünlerinin içeriklerinde sls, paraben, silikon, peg propılane glikon gibi zararlı kimyasallar içermeyen. Philip Martin's ve Davines ikisi de çok güzel ve doğal saç ürünleri üretmekteler. Ayrıca Philip Martin's in cilt ürünleri de mevcut

Fyto sarımsaklı şampuanımın üzerinde hayvanlar üzerinde test edilmemiştir diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum......

FARMASİ 100/100 DOĞAL ÜRÜNLER VE 100/100 YERLİ MALI 1-PARABEN İÇERMEZ 2-TRİCLOSAN İÇERMEZ 3-ETİL ALKOL İÇERMEZ 4-ALERJİ RİSKİ İÇERMEZ 5-YAPAY RENKLENDİRİCİ İÇERMEZ 6-HAYVANSAL MADDE İÇERMEZ 7-NİKEL TESTİ YAPILIR 8-DERMOTOLOJİK OLARAK TEST EDİLİR 9-HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST EDİLMEZZZZZ 10-FOSFAT,FORMALDEHİT,FİTALAT İÇERMEZ 11-CIVA,INTIMON,KADMİYUM, KURŞUN VE ARSENİK İÇERMEZ 12-FLORİDSİZ DİŞ MACUNLARINI ÜRETİR TABİKİ FARMASİ LABORATUVARLARINDA GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI HELAL SERTİFİKALI YERLİ MALI YURDUN MALIII

otacı şampuan aldım onun da hayvanlar üzerinde test yapmadığını öğrendim.Memnun da kaldım içime sindi ilk defa

benim bugüne kadar kullanıp çok memnun kaldıklarım
-giovanni
-isana (rossmanlarda satılıyor çok uygun fiyatlı,benim kullandığım intensive-pflege yazan )
-altera (yine rossmanda satılıyor ben narlısını saç kremi ile beraber kullandım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…