Merhabalar,
Hayvan deneyi yapmayan şampuan markası bilen varmı? her sitede ürünlerin markaları verilmiş. Ama içlerinde hiç şampuan olan yok.Saç kremi ve şampuanlardan bu deneyleri yapmayan hangileri? Avon ve Oriflame haricinde bilen varmı?
Merhabalar,
Hayvan deneyi yapmayan şampuan markası bilen varmı? her sitede ürünlerin markaları verilmiş. Ama içlerinde hiç şampuan olan yok.Saç kremi ve şampuanlardan bu deneyleri yapmayan hangileri? Avon ve Oriflame haricinde bilen varmı?
rarebloosom şampuan -türk malı,organik sertifikalı-, petal fresh şampuan,live clean şampuan, hc hair care-türk malı- ,raen,green energy organics,marrakesh,more than soap,rausch,revigen-türk malı-. bu markalar hem hayvan deneyi yapmıyor hem de zararlı kimyasallar içermiyor.Ben petal fresh kullanıyorum çay ağacı özlü olandan oldukça memnunum.yanında da saç kremi hediye.
kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))
rarebloosom şampuan -türk malı,organik sertifikalı-, petal fresh şampuan,live clean şampuan, hc hair care-türk malı- ,raen,green energy organics,marrakesh,more than soap,rausch,revigen-türk malı-. bu markalar hem hayvan deneyi yapmıyor hem de zararlı kimyasallar içermiyor.Ben petal fresh kullanıyorum çay ağacı özlü olandan oldukça memnunum.yanında da saç kremi hediye.
kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))[/QUO
bunları nereden alabılırız
kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))[/QUO
bunları nereden alabılırız
nerede satılıyor ki? hiç duymamışım.:44:
tresanda varmı acaba bu olay
Kusura bakmayın kızlar görmedim sorularınızı
Ben hep internetten alıyorum.araştırırsanız çoğu internette satılıyor.
İnternetten almam derseniz eczanede de satılıyor çoğu.
Yazdığımmarkaların çoğunu denedim ama sürekli kullandığım petal fresh ve rareblossom markaları.ben memnunum.kimyasallar saç derimizden de kana karışıp vücuda zararlı olabiliyor.imkanınız varsa kimyasalsız hatta organik sertifikalı (garanti olsun temiz ürün olduğu) ürünler kullanın.bu sertifikaları almak sanıldığı gibi kolay değil.
Rareblossom Boyner mağazalarında da satılıyor.
Faydam dokunursa ne mutlu bana
tresanda varmı acaba bu olay
Merhabalar,
The Body Shop yapmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?