- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
-
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
Bekarken evde muhabbet kuşumuz vardı. Tam tv ye çıkmalık bir kuştu.
Kendini papağan sanıyordu bence... Söylemediği bir kelime yoktu...
cicikuş, mercimek, hoşgeldin çorbacı, şampiyon beşiktaş, pis fenerbahçe v.s.v.s...
Daha bir çok kelime...
O ölünce ailede yas oldu resmen. Birdaha da ne alırım ne bakarım.
Çok üzülmüştüm, günlerce ağlamıştım...:a015:
Şimdiye kadar 2 köpek , sayısını unuttuğum bir sürü kedi, su kaplumbağası, muhabbet kuşu besledim. Şuanda evimde 3 kedicik var eğer bir çare bulmazsam çoğalacaklar 7 ay sonra filan kafamçokkarıştı Ayrıca sokakta annesiz kalmış, yada yaralı kedicik buldukça da sayı artacak. Bahçeli ev lazım bana kesin :a015:
benimde muhabbetim var.her şarkıyı öğrettim ona şuanki favorisi bas gaza aşkım.erkek kendisi yanına dişi aldım ama o çok yabani.benimkinin adı boncuk.gel oğlum dedimmi geliyor.çok geveze ama şu anda sorunumuz var gagasında etimsi bişey çıktı 3yıldır bende hiç bu sorun yoktu çaresini bilen varmı lütfen yardııım uykularım kaçıyor ölür diyeee tecrübesi olanlar yardım m
Benim de Bıdık adında bi kuşum var.Bebiş daha.Maviş'im öldükten sonra bir daha kuş almama kararı almıştım,ama doğum günümde kuzenim bana Bıdık'ı almış.Maviş'i konuşturmuştum,umarım Bıdık da konuşur.Bir de İran kedim var,ama o erkek arkadaşımda kalıyor.Annem yapamadı kediyle(((
canım seninkileri beklerken bende ekledim .ama sanki minnoş tutabilse affetmeyecek gibi ama bunu koyd1 kedim ve 1 balığım var..Çok iyi dost oldular..Bulunca ikisinin beraber fotoğraflarınıda ekleyeceğim