Merhaba arkadaşlar 17li yaşlardan beri polikistiklere savaşan biri olarak denemediğim kür kalmadı ilaçsız hiç gelmeyen adetim hayıtla tanışınca son buldu!!! Artık ilaçsız adet görebiliyorum sadece hayıt otu içerek aranızda bilmeyen ler olur diye belki birilerine yararım olur adına klübe üye oldum adetin ikinci günü başlayıp 12 güne kadar içiyoruz sonra ıkı hafta içinde adet görüyoruz adet li olmayanlar hemen başlayabilir ben ilk hayıtla tanıştığımda bu şekilde yapmıştım adetim geçte olsa gelmişti bu otun mucizesi 200 lü senelere dayanıyor eskiden ilaçlar yokken insanlar bunun la adet görürmüş kısırlıgada savaş açmış bir bitki bu ayrıca 20 yıl çocuğu olmayan biri 3 aylık düzenli kullanımda hamile kalmış bu sitelere hayıtı içip ilk Aydan haamile kalanların paylaşımlarınıda cok gördüm bu arada bende ikinci aylık kullanımda hamile olduğumu öğrenmiştim malesef dusukle sonuçlandı biraz ara verdim bu ay tekrar deneyeceğim.. aktardan suyunu ve ya tohumunu TEmin edebilirsiniz bu bitki bütün hormonal bozukluklara iyi geliyor bütün değerleri düzeltiyor ve hamile kalmaya yardımcı oluyor
. inşallah birilerine yararım olur bu konuda