- 20 Aralık 2017
- 123
- 147
- 103
- 32
- Konu Sahibi mavivosvos
-
Canim ins hamilesindir. Bende mayis ayinda 3 gun yapmistim sogan kurunu o ay 3 4 gun erken adet olmustum diger ayda hamile kalmistim bu ay tekrar yaptim normalde dun adet olmam gerekiyordu hala olmadim bariz bir belirtimde yok sogan suyu adeti geciktirir mi bilemedim
Ins bende hamileyimdir kizlar
Bende yapcam inşallah canm inşallah hamileyizdir soğan suyu içince gecikmezdim ben :)Seninde mi sogan suyu ictigin ay 17 gun gecikmen oldu ayyy ins ikimizde hamileyizdir. Ben olmazsam pazartesi test yapacagim nasil dayandin 17 gun canim
Ins hamilesindir canim ben bugun adet oldumBende yapcam inşallah canm inşallah hamileyizdir soğan suyu içince gecikmezdim ben :)
Aayy canm benm neyse önmzdeki maçlara bakcksn ozamn inşallah olur takma kafana dicem de bnde aynı sen gibiyim takmadan olmuyor her gün rüyamda kız bebek görüyorum bugün de adet olmadm bakalm hayırlısı inşallah sen soğan suyu içmiş iydin önceki ayIns hamilesindir canim ben bugun adet oldum
Hayıtsuyunu nerden aldın canım bende kullanayım dıyorumBende aogan ve hayit suyu kullandgm ay hamile kaldim :)) tebrikler saglikla al kucagina insallah :)
Hayıtsuyunu nerden aldın canım bende kullanayım dıyorum
Canim ne zaman basliyorsun onu icmeye bende almistim tohumunu bu ay iceyim bariAktardan aldim tatlim. Ben tohumunu aldim. Bir tatli kasigi tohumy havanda döv. Bir bardak sicak suya ilave et on dakika dinlendir suzup ic.
Bu ay icmistim iste ader oldum hayirlisi artik ne diyeyimAayy canm benm neyse önmzdeki maçlara bakcksn ozamn inşallah olur takma kafana dicem de bnde aynı sen gibiyim takmadan olmuyor her gün rüyamda kız bebek görüyorum bugün de adet olmadm bakalm hayırlısı inşallah sen soğan suyu içmiş iydin önceki ay
Allah allah bu ay içtin peki adetin kaç gün gecikti ?Bu ay icmistim iste ader oldum hayirlisi artik ne diyeyim
2 gun gecikti 3. Gun adet oldumAllah allah bu ay içtin peki adetin kaç gün gecikti ?
Canim sen daha test yapmadin mi senin baya gecikti bence yap artik testAllah allah bu ay içtin peki adetin kaç gün gecikti ?
Bunları bende kullandım hayıt benim prolaktin hormonumu yükseltti bıraktım o yüzdenBende aogan ve hayit suyu kullandgm ay hamile kaldim :)) tebrikler saglikla al kucagina insallah :)
Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun :)Bende aogan ve hayit suyu kullandgm ay hamile kaldim :)) tebrikler saglikla al kucagina insallah :)
Hayit suyu aktarlarda satılıyorHayıtsuyunu nerden aldın canım bende kullanayım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?