Gebeliğe Hazırlık hayıtotu suyu ve soğan suyuyla gelen mutluluk:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. kardeşim ve eşi 3 senedir çocuk için çabalıyorlardı. 2 gün önce müjdeli haberi aldık. Ben şunu söylemek istiyorum marifet soğan suyundamı bilemem ama bizim gelin adet başlangıcıyla 15 gün hayıttohumu ve böğürtlen kökü içti sonrasında hamile kaldı. soğan suyunu daha önceleri çok denemişti bi sonuca varmamıştı. bukez hayıttohumu ve böğürtlen yüzlerinin gülmesine vesile oldu. belki bi faydam olur diye paylaşmak istedim. konuyu açan arkadaşta hayıt tohumu içmiş sanıyorum.

Ins hamilesindir canim ben bugun adet oldum
Aayy canm benm neyse önmzdeki maçlara bakcksn ozamn inşallah olur takma kafana dicem de bnde aynı sen gibiyim takmadan olmuyor her gün rüyamda kız bebek görüyorum bugün de adet olmadm bakalm hayırlısı inşallah sen soğan suyu içmiş iydin önceki ay

Hayıtsuyunu nerden aldın canım bende kullanayım dıyorum

Aktardan aldim tatlim. Ben tohumunu aldim. Bir tatli kasigi tohumy havanda döv. Bir bardak sicak suya ilave et on dakika dinlendir suzup ic.

Aayy canm benm neyse önmzdeki maçlara bakcksn ozamn inşallah olur takma kafana dicem de bnde aynı sen gibiyim takmadan olmuyor her gün rüyamda kız bebek görüyorum bugün de adet olmadm bakalm hayırlısı inşallah sen soğan suyu içmiş iydin önceki ay
Bu ay icmistim iste ader oldum hayirlisi artik ne diyeyim

Canim adetimin ilk gunu basladim sogann suyuna 1 hafta sogan suyu ictim.. adet bitiminden hemen sonra hayit suyu, Tam 14 gun sabah aksam ictim. 15. Gun biraktm.
Tabii bu sure zarfinda gun asiri iliski olmali adet bitiminden hemen sonra.
Ve preseed diye bi jel kullandim. Jeli de arastirin. Tavsiye ederm.
Bana bunlar vesile oldu. Belki sizede olur.

Back