Gebeliğe Hazırlık Hayit tohumuyla ikinci gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eDLaM

Kısmetten başka şey olmuyor
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
355
95
318
Mrb arkadaşlar ben pkoluyum ve 4 yaşinda bi kizim var dr. tedavisiyle bi türlü hamile kalamadım geçen sene kk de hayıt tohumunun iyi geldiğini öğrendim ve kullandigim ilk ay hamile kaldım ama dikkatsizligim yüzünden düşük yaptim tekrar dr tedavisine başladım yine olmadı bi kaç ay ara verip bu ay tekrar hayit tohumuna başladım ve önce Rabbim'in izniyle hayit tohumu kullandığım ilk ay hamile kaldım henüz eşime bile söylemedim ilk sizinle paylaşmak istedim Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Ben suyunu içtim ama faydasını göremedim tohumunu nasıl yaptınız Rabbim sağlıkla sana bağışlasın inşallah

Ben suyunu içtim ama faydasını göremedim tohumunu nasıl yaptınız Rabbim sağlıkla sana bağışlasın inşallah
Eğer hormonlarında sorun varsa kesinlikle kullanmaya devam et inşaAllah faydasını görürsün
Ben günde 2 defa sabah aç karna ve gece yatarken birer bardak içtim bi bardak kaynamiş suya yarim tatlı kaşığı hayit tohumu atıp ağzı kapalı şekilde 20 dk demlemeye bıraktım sonrada süzüp içtim ben çok faydasını gördüm umarım sanada iyi gelir

Sizin hangi hormonuzda sorun vardı. Fsh yüksekliği ve Amh ye iyi geliyor diyorlar
Bende içiyorum iki ay kadar oldu bana bi ebe demişti acı olur cayı içemezsen tohum olarak suyla yut demişti ara ara çay ara ara tohum olarak kullanıyom hormon dengeliyor dediler bütün hormonlara iyi gelir diye düşünüyorum

Fsh değeriniz kaçtı.. progesteronu da mi arttırıyo Onu duymamıştım.
Fsh çok yüksek değildi en fazla 12 olduğunu hatırlıyorum ama bildiğim kadarıyla kadınlarla ilgili bütün hormonları düzenliyor hatta teyzemin kızında erken menapoz başlamış geçen hafta alıp onada gönderdim sonuç alırsa buraya yazarim inşaAllah

Anladım canım. Teşekkür ederim, benimde 12 civarıydı ilk ölcturdugumde 4 ay sonra 10 düşmüştü. Zaten Fsh yüksekse hamilelik oluşmaz diyor saracoğlu. Bu hormonları dengelemek lazım. Inşallah sonuç etkili olur.

Hayıt otunun tablet şeklinde ilacı varmış oda etkili mi hormonlar üzerinde acaba? Çayın tadı çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…