Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 1 aydır kullanıyorum.ilk kullandığımda 2 hafta sonra adet oldum pcosum bende kesmeden devam ettim gebelik için kullanıyorum inş gebe oldğumuda yazarım.şuan hiç belirti yok Rabbm şifasını bekleyenlere versin
bende 1 aydır kullanıyorum.ilk kullandığımda 2 hafta sonra adet oldum pcosum bende kesmeden devam ettim gebelik için kullanıyorum inş gebe oldğumuda yazarım.şuan hiç belirti yok Rabbm şifasını bekleyenlere versin
Kızlar merhaba bende hayıt tohumu a başladım dün başladım yani adetim in 2. Günü. Aynı zamanda klomen ve menogon iğne kullanıyorum 3. Asilamami olucam. Hafif pko var soğan n kuru de yapıcam bu ay. Bu hayıt tohumunu kaç gün içicem bur sonraki adet gününe kadar mı hamile kalırsam sorun olur mu düşüne filan sebep olur mu