benim pko çok dirençliymiş canım. hayıt otu fayda etmedi. aşılama ile hamile kaldım bencanm hamilesin sanırım hayıt otu vesile oldumu
merhaba :) hayıta başlamanın belli bi zamanı yok sanırım bende hayıt suyuna başladım sende istediğin zaman başlayabilirsin sadece düzenli ve uzun sure kullanman gerekiyormuş okadarkızlar bu hayıta ne zaman başlanmalı adetime 5 gün var bir fikriniz varmı birde geçen ay ilk defa adetim gecikti bu ayda gecikirse diye çok korkuyorummmmm yardım edin lütfennnnnnnn
yaz canım bır gelısme olursa mutlaka:)Ben de hayıt otuna başladım lh hormonum biraz yükselmiş onu dengelemek için. Adetim bitince başladım . Bugün 5. Günüm. Sabah akşam 1 çay kaşığı hayıt tohumunu ezerek 1 çay fincanı suyla french press te 4-5 dakika demleyerek içiyorum. Akıntılarım var. Bazen sarı bazen de beyaz geliyor. Onun dışında gözle görülür bir sonuç almadım ama henüz yeni başladığımdan bir şey söylemek için çok erken sanırım. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. İnşallah faydasını görürüz. Rabbim hiç bir şeyi sebebsiz yaratmadı sonuçta.
Hadi yaaa ne cabuklk:))hayirli olsun ne kadarlikCanlarim hayit otu kullaniyordum ya hani çatlamisim bu ayy ve hamile oldugumu ogrendim bin sükür Rabbime. Gelisme olursa yazacagim demistim:) insallah sizlere de faydasi olur. Hep dua ediyorum isteyenlere.
Hadi yaaa ne cabuklk:))hayirli olsun ne kadarlik
Senin ne sorunun vardi da hayit kullandin acaba cok sevindim gercektenDaha yeni canim iste keseyi gorduk sadece insallah hayirlisiyla saglikla kucagimiza da aliriz.
Senin ne sorunun vardi da hayit kullandin acaba cok sevindim gercekten
Hadi ya bende adetimi biraz cogaltsin normale donsun diye ictim ama donmemisti sen mecitefendi hayitsuyunu mu kullandınCanim lh yuksekti catlamiyordu yumurtalarim. O yuzden ictim ben. Hayit hormon dengeleyici. Yuksek olan hirmonu dusuruyor. Dusuk olani yukseltiyor.
Hadi ya bende adetimi biraz cogaltsin normale donsun diye ictim ama donmemisti sen mecitefendi hayitsuyunu mu kullandın
Gozun aydinn gercekten cok sevindimm aminnn canim:)Canım gittim aktara dedim ki Hayıt Tohumu istiyorum . Aldım her gun sabah aksam aç karnına bir çay kaşığı tohumu havanda dövdüm sıcak suda demledim içtim. Taa ki yumurtlama zamanıma kadar. Çatlamışım Allahın izniyle ki çok şükür hamile kaldım.
Bu tarz kürlerde istikrar önemli. Hiç aksatmamak gerekiyor. Allah şifalar versin canım hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?