Hayıt tohumu

Brn
Ben 2,5 ay kadar düzenli içtim,adetimi ilk iki ay çok iyi düzene soktu,sonra bıraktım,uzadı,şu an gebelik tedavisi görüyorum sakıncalı olabilir diye yeniden başlamadım,tekrar düşünüyorum yani,bende biçok faydası oldu
Ben 2,5 ay kadar düzenli içtim,adetimi ilk iki ay çok iyi düzene soktu,sonra bıraktım,uzadı,şu an gebelik tedavisi görüyorum sakıncalı olabilir diye yeniden başlamadım,tekrar düşünüyorum yani,bende biçok faydası oldu

Ben regl oldum .kesinlikle hayit tohumu sayesinde .cok sevindim .normald uc ayda bir olurken sadece10 gun ictim ve 45 gunde regl olmus oldum :) mucize.
Allah sanada bol sifaversin .

bu kadar olumlu sonuç duyduğuma çok sevindim. hayıta yeni başlayanlardanım çok araştırıyorum. inşallah bizler de faydasını görürüz

hayıt tokumunu 15 gün içtim ve bu kadar zamanda göğüslerimde küçük kistler vardı çok ağrı sızı yapıyordu adetden önce bu ay ağrı olmadı kistler kayboldu sanki. Adetim de 28 gün sonunda geldi.

77, member: 585746"]bu kadar olumlu sonuç duyduğuma çok sevindim. hayıta yeni başlayanlardanım çok araştırıyorum. inşallah bizler de faydasını görürüz[/QUOTE]
Insallah.snin ne problemin vardi
hayıt tokumunu 15 gün içtim ve bu kadar zamanda göğüslerimde küçük kistler vardı çok ağrı sızı yapıyordu adetden önce bu ay ağrı olmadı kistler kayboldu sanki. Adetim de 28 gün sonunda geldi.

kac gunde bir adet oluyordun ? Gunde bir bardak yeterli mi sence ? Bende adet düzensizliği icin iciyorum .

en son 34 günde olmuştu adetim bu ay 29. gün geldi ve ağrılarım eskisi kadar olmadı. ağrı kesici kullanmadan duramazdım bu ay ağrı oldu ama ilaç içmedim kendiliğinden geçmesini bekledim. kullanım şekli de adetin 3. günü başlanıyor sabah ve akşamları 1 bardağa bir çay kaşığı dövülmüş tohum demleme şeklinde kullanılıyor. adet başlangıcından 3 hafta sonuna kadar 4.hafta içmiyoruz. yani yumurta gelişim dönemlerinde içiliyor.

kızlar, hayıt tohumunu nasıl kullanıyorsunuz?
bende pco luyum bebek istiyoruz. en son neredeyse 75 gün olmadım adet..

Hayit tohumunu kullananlar sonuçlar nasi
faydasi oldumu.
ben rahim ağzı yara yakma işlemi yaptırmıştım bu arada doğal tedavi ararken hayıt tohumunu buldum ve kullandım 20 gün ve antibiyotik falan kullanmadan yara yakma işleminden sonra hızla iyileşti. Ayrıca östrojen salgılanığı için göğüslerim de biraz büyüme yaptı ayrıca adet dönemi öncesi çok ağrı olurdu ilk adet dönemime ağrı azaldı. inşallah daha iyi olacak. 2. ay kullanmaya devam ediyorum.

hayıt Rabbimin biz kadınlar için gönderdiği mucize bitkilerden ne zaman kullansam hep faydasını gördüm bekarken pko olduğumu bilmiyordum ve adetimi düzenlemek için kullanıyordum ve hep Allah'ın izniyle faydasını görmüştüm

hayıt Rabbimin biz kadınlar için gönderdiği mucize bitkilerden ne zaman kullansam hep faydasını gördüm bekarken pko olduğumu bilmiyordum ve adetimi düzenlemek için kullanıyordum ve hep Allah'ın izniyle faydasını görmüştüm

Bnde pko adet duznsizligi icin kullaniyorum .ve cocuk istiyorum .ilk ictigimde sayesinde 45 gunde regl oldum .
ama buay hala regl olamadim.35.gundeyim .merak icindeyim .

Hayıtı daha ne kadar icicem .hala adetim duzene girmedi :((faydalari yazio adeti duzenler die ama hala ise yaramadi:(

Hayıt tohumu hormon dengesizliğine iyi gelir duydum bugün içmeye başladım.hayıt tohumu kullanıp faydasını gören var mı?hamile kalmak istiyorum inşallah şifasını görürüm.
canım hayıt tohumunun bir faydasını gördünmü bende hamile kalmak istiyorum paylaşırsan sevinirim

hayıt tohumunu adetin 2. yada 3. günü başlayıp 21 gün kullanımı yapılıyor ve 1 hafta ara veriliyor sonra tekrar içiliyor. Sabah akşam çay niyetine için farketmez.

canım sanırım hamilesin o dönemde hayıt otuylamı hamile kaldın bizlerede vesile olur belki

Canım.hayıt tohumunu /otunu çok duydum ama.hiç. almadim. Dr a gittikten sonra gebe kaldım. Canım önce iyi bir Dr a gitmenizi sonrasında kafanızı rahatlatmanizi oneririm. Eğer ortada bir sorun var ise Dr zatn uygun tedaviyi uygulayacaktır. Sonrasında iş bizde kalıyor. Ben Dr uma güvendim. O.ara.kafamda rahattı.. Rabbim nasip etti.
Rahat olmaya çalış. Beslenmene kilona dikkat et. Yumurtlama günlerin önemli.
İnsallah Rabbim sizlerle beraber evlat isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin

Canım.hayıt tohumunu /otunu çok duydum ama.hiç. almadim. Dr a gittikten sonra gebe kaldım. Canım önce iyi bir Dr a gitmenizi sonrasında kafanızı rahatlatmanizi oneririm. Eğer ortada bir sorun var ise Dr zatn uygun tedaviyi uygulayacaktır. Sonrasında iş bizde kalıyor. Ben Dr uma güvendim. O.ara.kafamda rahattı.. Rabbim nasip etti.
Rahat olmaya çalış. Beslenmene kilona dikkat et. Yumurtlama günlerin önemli.
İnsallah Rabbim sizlerle beraber evlat isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
amin canım çok teşekkür ederim

Back