Hayıt tohumu

onalkol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
17
4
3
Samsun
Hayıt tohumu hormon dengesizliğine iyi gelir duydum bugün içmeye başladım.hayıt tohumu kullanıp faydasını gören var mı?hamile kalmak istiyorum inşallah şifasını görürüm.

Hayıt tohumu hormon dengesizliğine iyi gelir duydum bugün içmeye başladım.hayıt tohumu kullanıp faydasını gören var mı?hamile kalmak istiyorum inşallah şifasını görürüm.

mrhbalar ben hayıt tohumu kullandım ve hamıle oldugumu öğrendım ama tedavıde oluyordum inş. faydsını görursun

ne kadar müddet kullandın.bende hormon dengesizliği var.birde nasıl hazırlayarak kullandığınızı söylermisiniz?

Canim bende iki haftadir kulaniyorum arti progesteron aliyorum hamile kalabilmek icin bakalim adetime az kaldi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bugün yine hormon tahlili yaptırdım sonuç fsh=35.35.yine yükselmiş.ne illet bu hormon yaa.bi çıkıyor bi iniyor.çocuğu geçtim sağlık elden gidiyor.33 yaşında bunla uğraşıyorum.bazen ümidimi yitirmiyor değilim.tabiki de Cenab ı Allah ne derse o olur ama işte.Allahım bütün hastalarada banada şifa versin inşallah.SİZLER NE DURUMDASINIZ ARKADAŞLAR???

bugün yine hormon tahlili yaptırdım sonuç fsh=35.35.yine yükselmiş.ne illet bu hormon yaa.bi çıkıyor bi iniyor.çocuğu geçtim sağlık elden gidiyor.33 yaşında bunla uğraşıyorum.bazen ümidimi yitirmiyor değilim.tabiki de Cenab ı Allah ne derse o olur ama işte.Allahım bütün hastalarada banada şifa versin inşallah.SİZLER NE DURUMDASINIZ ARKADAŞLAR???

arkadaşlar merhaba. ben de hormon dengesizliğim için (aşırı yüksek lh) hayıt otu ekstraktı aldım aktardan. her gün suya damlatıp içicem. faydasını gördünüz mü acaba?

Arkadaşlar yaklaşık 2,5 aydır kullanıyorum hayıt tohumunu,adet düzensizliği için başladım,ilk ay 28. Gün adet oldum fakat bu ay için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü bi işe yaramadı yine 1 ayı geçiyorum,kasık ağrısı yaptı bende ilk ay çok ciddi,dr a gittim doktor ,kullanmaya devam et bazen bitkilerin şaşırtıcı faydalarını görüyoruz dedi,kullanmaya devam ettim ama bu ay olmadı,ve bizde bebek istiuoruz,bu ay hormonlarıma baktıracaktım güya gelmedi gelmedi :( :(

bende pco luyum . 3 ayda bir falan adet olurum. ayıt tohumuna yeni başladım . iki bardak çay olarak demleyip içiyorum .
5 günde gögüslerimde hafif büyüme yaptı . bu demek oluyorki etkisi oluyor vücuıda.inşallah adeti de düzenler

bende pco luyum . 3 ayda bir falan adet olurum. ayıt tohumuna yeni başladım . iki bardak çay olarak demleyip içiyorum .
5 günde gögüslerimde hafif büyüme yaptı . bu demek oluyorki etkisi oluyor vücuıda.inşallah adeti de düzenler​
3 ay boyunca düzenli kullan ama,hemen bırakma,keşke tohumunu alsaydın

5 günde gögüslerimde hafif büyüme yaptı . bu demek oluyorki etkisi oluyor vücuıda.inşallah adeti de düzenler​
3 ay boyunca düzenli kullan ama,hemen bırakma,keşke tohumunu alsaydın

hayıt tohumunu aldım zaten . caya koyup demliyorum .
senin dediğin nasılki acaba ?
sen kullandımı .? üç ay cok uzun bir süre :)
inan adet olsam sevinicem . cocukda istiyorum ama adet düzene girse .

hayıt tohumunu aldım zaten . caya koyup demliyorum .
senin dediğin nasılki acaba ?
sen kullandımı .? üç ay cok uzun bir süre :)
inan adet olsam sevinicem . cocukda istiyorum ama adet düzene girse .
Canım bildiğin tohum gibi işte,onu alıp hafif eziyorsun havanda sonra bardağa boşaltıyosun,üzerine kaynamış su ve 5 dk dinlenmeden sonra içiyorsun,ben ezmeden yaptım

Sen devam ediyormusun hayiti icmeye ?
Insallh sanada sifa olur
Ben 2,5 ay kadar düzenli içtim,adetimi ilk iki ay çok iyi düzene soktu,sonra bıraktım,uzadı,şu an gebelik tedavisi görüyorum sakıncalı olabilir diye yeniden başlamadım,tekrar düşünüyorum yani,bende biçok faydası oldu

canım bende senin gibi 33 yaşındayım. allah acil şifalar versin. bende de 2. düşük var. 3. kısmet allah isteyen herkeze göstersin.

Back