- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 30
Lh hormonum yüksek klomen kullanmıstım 4 ay önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lh hormonum yüksek klomen kullanmıstım 4 ay önce
bunu izle canımBen adetten sonra gordim bu hayıt tohumunu. adetten sonra kullandım . klomen.kullandigimda benimde gecikmisti
bunu izle canım
Ya ben 4 aydır korunmuyorum regl düzensizliği ile doktora gittim ultrasonla baktıgında yumurta rezervin düşük dedi adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi gittim kan tahlili yaptırdım hormonlar için herşey normal sadece Lh hormonu 24 çıktı yüksek çıktı yani klomen ve folik asit (folbiol) verdi adetim düzenliydi her ay aynı günde oluyordum ama bu ay 8 gün geciktim test yaptım beta hcg negatif hamile değilim işte o yuzden adet söktürücü alıp adet olduktan sonra regl bitince hayıt tohumunu içmeye başlıcam ovulasyon testi alıcam yumurtalama günüm başlayana kadar içicem ondan sonra bırakıcam bakalımSizin sorununuz neydi acaba . izliyorum şimdi
Ya ben 4 aydır korunmuyorum regl düzensizliği ile doktora gittim ultrasonla baktıgında yumurta rezervin düşük dedi adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi gittim kan tahlili yaptırdım hormonlar için herşey normal sadece Lh hormonu 24 çıktı yüksek çıktı yani klomen ve folik asit (folbiol) verdi adetim düzenliydi her ay aynı günde oluyordum ama bu ay 8 gün geciktim test yaptım beta hcg negatif hamile değilim işte o yuzden adet söktürücü alıp adet olduktan sonra regl bitince hayıt tohumunu içmeye başlıcam ovulasyon testi alıcam yumurtalama günüm başlayana kadar içicem ondan sonra bırakıcam bakalım
Sonrasında ne gibi sıkıntı yasanıyor kiBenim olmuştu işte sonrasında regl bence söktürücü kullanmayn .bana da dr kullan dedi kullanmamistm sonrasında sıkıntı yaşarm diye .
Sonrasında ne gibi sıkıntı yasanıyor ki
Valla ben aldım yarın içicemYa nebilim daha erken olmaya baslarim düzensiz.olur diye almamıştım ben söktürücü
Tesekkur ederim ama ilacı icicem ya artık en hızlı sekilde regl olup hayıt otuna baslamak istiyorumCivanpercemi de söktürücü diye biliyorum bilginiz olsun
21 yasındayım amh yok test sonuclarımdaYaşınız kaç bu arada amh faln iyi mi Sizin
Merhaba hala olmadım adet söktürücü tarlusal aldım bugun yeni basladım icmeyeNaptıniz regl oldunuz mu