- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Aaaa e erken o zaman var bir ihtimal benim de 2 gün geçti yumurtlama üzerinden zaman geçmiyorYok canım yanlış anlaşıldı sanırım yumurtlama üstünden 9 gün oldu bugün dahilbat’ı bulmak için 14 gün ekliyorum daha 5 gün var adetime yumurtlama üstünden 9 gün geçti
Öyle oluyo cnm b3nim 3. Gebeligim olacak Rabbim kısmet ederse ben bile ilk testi pozitif görünce heyecanlandım ki ilkler her zaman daha farklı ve güzel oluyo Rabbim gönlüne göre versin inşallahEvet canım doğru anlamışsınilk kez denediğim için çok hevesliyim bende anllatıkça anlatasım geldi
InsAllah cnm sendé bu ay mujdeli haber alırsın cnmAaaa e erken o zaman var bir ihtimal benim de 2 gün geçti yumurtlama üzerinden zaman geçmiyorama bu ay olmazsa bende hayıt tohumu çayını deneyeceğim
bakalımmAaaa e erken o zaman var bir ihtimal benim de 2 gün geçti yumurtlama üzerinden zaman geçmiyorama bu ay olmazsa bende hayıt tohumu çayını deneyeceğim
Amin canım inşallah bakalımÖyle oluyo cnm b3nim 3. Gebeligim olacak Rabbim kısmet ederse ben bile ilk testi pozitif görünce heyecanlandım ki ilkler her zaman daha farklı ve güzel oluyo Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin artık inşallah çok beklemeden sağlıkla hepimiz alalım inşallahInsAllah cnm sendé bu ay mujdeli haber alırsın cnm
Amin burada olan herkes tez vakitte sağlıkla hamile kalsın inşallah :)Amin artık inşallah çok beklemeden sağlıkla hepimiz alalım inşallah
hadi bakalım kısa zamanda hepimiz hayırlı haberleri verelim tek tek ilk şanslı kim acaba :)Amin burada olan herkes tez vakitte sağlıkla hamile kalsın inşallah :)
Sogan kuru ne yaptu sana kuzum ?Soğan kürünü denedim mahvoldum o yüzden onu kullanmam yasak malesef civanperçemi öylemi birlikte mi kullanılıyor acaba
Merhabalar internetten araştırdığımda daha önce hormonları dengelediği için fsh dahil öneriliyorduEşimin FSH ve Lh yüksek testere dişli aslan pençesi FSH hormonunu düzenler mi bilginiz var mı
Şuan kirkkilit otu kullanıyor eşim olmadı bir ay sonrada ona başlarız belki erkeklerde fayda ederMerhabalar internetten araştırdığımda daha önce hormonları dengelediği için fsh dahil öneriliysua
Cnm ben yan etkisini görmedim ama herkesin bünyesi bir değil dene istersenKızlar bende 3 aydır gebelik istiyorum hayıt tohumunu şimdi duydum burda bi yan etkisi yok değil mi bir de benim yumurtlama zamanım geçti şimdi kullansam bi etkisi olur mu
Anladım canm teşekkür ediyorumCnm ben yan etkisini görmedim ama herkesin bünyesi bir değil dene istersenyumurtlama zamanından sonra faydası olurmu bilmiyorum cnm
Nasıl kullandınız acaba bende deniyorumMerhaba, ben soğan kürünün ardından hayıt+civanperçemi ile hamile kaldım.
Önce soğan kürü yaptım, adetin 2. günü başlamıştım sanırım ama normalde adet bitiminden sonra tavsiye ediliyor. Soğan kurunun ardından sabahları aç karnına hayıt tohumu ve civanperçemi çayı yaptim. Benim adet düzensiz zaten, normalde adet olmam gereken zamanda yumurtlama oldu yani 2 hafta gecikmeli oldu. Ben hayıtın yumurtlamayı tetiklediğini düşünüyorumNasıl kullandınız acaba bende deniyorum
hamile kaldınızmı bende kulandim bu ayArkadaşlar aramızda hayıt tohumu kullanıp hamile kalan var mı be kullandıktan sonra ne kadar süre de hamile kaldınız ben dün başladım Allah’ın izniyle ilk ay kullanıp hamile kalan çok sizler de nasıl oldu ?
Merhaba nasıl kullandınız acaba,ne zaman başladınız kullanmaya?Merhaba, ben soğan kürünün ardından hayıt+civanperçemi ile hamile kaldım.