Gebeliğe Hazırlık HAYIT TOHUMU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yanlış anlaşıldı sanırım yumurtlama üstünden 9 gün oldu bugün dahil 😂 bat’ı bulmak için 14 gün ekliyorum daha 5 gün var adetime yumurtlama üstünden 9 gün geçti
Aaaa e erken o zaman var bir ihtimal benim de 2 gün geçti yumurtlama üzerinden zaman geçmiyor 😮‍💨 ama bu ay olmazsa bende hayıt tohumu çayını deneyeceğim

Evet canım doğru anlamışsın🤣🥰 ilk kez denediğim için çok hevesliyim bende anllatıkça anlatasım geldi 🤣
Öyle oluyo cnm b3nim 3. Gebeligim olacak Rabbim kısmet ederse ben bile ilk testi pozitif görünce heyecanlandım ki ilkler her zaman daha farklı ve güzel oluyo Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kızlar bende 3 aydır gebelik istiyorum hayıt tohumunu şimdi duydum burda bi yan etkisi yok değil mi bir de benim yumurtlama zamanım geçti şimdi kullansam bi etkisi olur mu

Kızlar bende 3 aydır gebelik istiyorum hayıt tohumunu şimdi duydum burda bi yan etkisi yok değil mi bir de benim yumurtlama zamanım geçti şimdi kullansam bi etkisi olur mu
Cnm ben yan etkisini görmedim ama herkesin bünyesi bir değil dene istersen😊yumurtlama zamanından sonra faydası olurmu bilmiyorum cnm

Nasıl kullandınız acaba bende deniyorum
Önce soğan kürü yaptım, adetin 2. günü başlamıştım sanırım ama normalde adet bitiminden sonra tavsiye ediliyor. Soğan kurunun ardından sabahları aç karnına hayıt tohumu ve civanperçemi çayı yaptim. Benim adet düzensiz zaten, normalde adet olmam gereken zamanda yumurtlama oldu yani 2 hafta gecikmeli oldu. Ben hayıtın yumurtlamayı tetiklediğini düşünüyorum🤷🏻‍♀️

X