Merhaba kızlar. Ben de deneyimimi paylaşayım. 1 yıldır deniyorduk fakat bu süreçte olmadı. Adetlerim çok düzensizleşti bu süreçte. Bu arada biri önceki ay olmak üzere 2 kere kimyasal oldu. Geçen ay adetin 2 günü soğan kürüne başladım. 15 gün kullandım. Bu süreçte epey kötü kasık ağrım oldu. Adetten 1 hafta sonra ovulasyon takibi yapmaya başladım fakat yumurtlama görmedim. Herhalde gecti dedim testi bıraktım. Soğan küründen birkaç gün sonra sabah akşam hayıt içmeye başladım. Onun 4 günüydü sanırım, önceki adetin de 26. 27. gününe denk geliyordu ovulasyon testi yaptım. Onda da amacım gebelik varsa onunla anlayayım diye ve koyu çıktı. Bir telaşla gebelik testi yaptım fakat negatifti. Ovulasyonun başladığını anladım. 3 gun takip ettim ve çatlamayı gördüm. Ve şu anda hamileyim bir aksilik olmazsa:) Hayıt kesinlikle yumurtlamayı düzenledi. Belki soğan kürünün arkasından kullanmak çok etki etti bilemiyorum. Nasip Allahtan ama kesinlikle hayitin vesile olduğunu düşünüyorum. Pcos yok bende.
Hayıt tohumunu normal karabiber degirmenine koydum her seferinde 1 tatlı kaşığı kadar çektim cok pratik oldu. Bu arada 1 tutam kadar da civan perçemi ekledim. Hayiti ovulasyondan sonra da 6 7 gün kadar daha kullandım. Insallah okuyan birine vesile olur.