• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun valla izmir depremine cok üzüldük biz de derinden hissettik o acıyo.. dogru ondan da olabilir ben 7 gündür kullanıyorum hayıt tohumu bazısı 15 gün diyor bazısı 7 gün me yapsam bilemedim yumurtlamaya 3 gün var sanırım bılmiyorum ki Meral01 Meral01
allah razi olsun ilk hafta ara ara cok sallaniyorduk simdi azaldi artik

Adetinizin son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın inşallah şifa olur 😊🤲
Ya ben yumurtlamamı bilmiyorumm ki takip etmiyorum aslında test var yarın yapsam mı 8 gündür iciyorum normalde 2 gün sonra yukurtlama gösteriyor telefonda ama uygulamada yani

Garantisi yok ki
Haberlerde deprem uzmanları konusurken en risksiz nölge suanda İzmir dedi garantisi yok tabi ama suan diger sehirler daha riskli maalesef zaten deprem kusagındayız nerede olursa olsun canımız yanacak maalesef alt yapı yetersiz malzemeden calalım diye dusunuyorlar biz canlardan oluyoruz..

Ya ben yumurtlamamı bilmiyorumm ki takip etmiyorum aslında test var yarın yapsam mı 8 gündür iciyorum normalde 2 gün sonra yukurtlama gösteriyor telefonda ama uygulamada yani
Akintin yoğunlaşır kasıklarımda ağrı olur cnm yumurtlama gününe yakın

sizler ne kadar kullandinizda hamile kaldiniz aceba bu hayit tohumunu ben 15 gun ictim bugun hafif kirmizi leke gordum yani adet baslangici cunku yarin adet gunum

sizler ne kadar kullandinizda hamile kaldiniz aceba bu hayit tohumunu ben 15 gun ictim bugun hafif kirmizi leke gordum yani adet g
sizler ne kadar kullandinizda hamile kaldiniz aceba bu hayit tohumunu ben 15 gun ictim bugun hafif kirmizi leke gordum yani adet baslangici cunku yarin adet gunum
Ben 9 gündür kullanıyorum bugun bırakıcam telefonda yarın yumurtlama gosterıyor cunku

kızlar selam bu hayıt otunu yumurtlama döneminde de kullanmaya devam ediyor musunuz? hamile kaldık anlamadık diyelim o zaman sıkıntı yaratır mı?

Back