• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullandım cnm çok iyi geliyor hormonları dengeliyor en önemlisi yumurta rezervini artırıyor gebeliği kolaylaştırıyor ben iki gebeliğim den önce hayit kullandım zararı yok içiniz rahat etsin inşallah sizde faydasını görürsünüz 😊🙏

Ben kullandım cnm çok iyi geliyor hormonları dengeliyor en önemlisi yumurta rezervini artırıyor gebeliği kolaylaştırıyor ben iki gebeliğim den önce hayit kullandım zararı yok içiniz rahat etsin inşallah sizde faydasını görürsünüz 😊🙏
Ben de regl olmayı bekliyorum regl bitince başlıyoruz değil mi

Ben de regl olmayı bekliyorum regl bitince başlıyoruz değil mi
Yok canım renglinin son günü basliyorsun 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katıyorsun 2 dk öyle kaynatıp demlemeye bırakıyorsun yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakıyorsun 10 gün 12 gün kullanıyorsun yumurtlaman kaç gün de oluyorsa ona göre bırakıyorsun cnm

bende gecen hafta carsamba gunu basladim 3 lu kullanmaya hayit tohum civan percemi vede aslan pencesini esilanin cay posetlerini gunde 3 kere iciyordum basim agriyordu ikiye indirdim ve yumurtlama gunumu bilmedim icin devam ediyorum adet donemine kadar bakalim hayirlisi sonuc ne olucak

Yok canım renglinin son günü basliyorsun 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katıyorsun 2 dk öyle kaynatıp demlemeye bırakıyorsun yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakıyorsun 10 gün 12 gün kullanıyorsun yumurtlaman kaç gün de oluyorsa ona göre bırakıyorsun cnm
Merhaba ya seyı sormayı unutmusum, bugün ben içmeye başladım da. Hayıt tohumunu döverek mi kullanacaz yoksa öyle direk mi atacaz kaynatmaya? Bir de tadı cok acı üstüne cıkolata yesem fln bısey olur mı? Bir de aç karnına mı tok karnına mı? :) bu sbah ıcmeye basladım tadı cok acıymıs ya midemden tuhaf tuhaf sesler geliyor :) :D

bende gecen hafta carsamba gunu basladim 3 lu kullanmaya hayit tohum civan percemi vede aslan pencesini esilanin cay posetlerini gunde 3 kere iciyordum basim agriyordu ikiye indirdim ve yumurtlama gunumu bilmedim icin devam ediyorum adet donemine kadar bakalim hayirlisi sonuc ne olucak
Hayırlısıolsun inş bende bugun basladım hayıt tohumunu tek kullanıyorum

Merhaba ya seyı sormayı unutmusum, bugün ben içmeye başladım da. Hayıt tohumunu döverek mi kullanacaz yoksa öyle direk mi atacaz kaynatmaya? Bir de tadı cok acı üstüne cıkolata yesem fln bısey olur mı? Bir de aç karnına mı tok karnına mı? :) bu sbah ıcmeye basladım tadı cok acıymıs ya midemden tuhaf tuhaf sesler geliyor :) :KK70:
Merhaba cnm dovmenize gerek yok 😊 Evet biraz acı geliyor ilk başlarda yiye bilirsiniz çikolata aç yada tok karnına fark etmez 😀 ilk içtiğiniz zamanlarda oluyor o garip sesler midede

Merhaba cnm dovmenize gerek yok 😊 Evet biraz acı geliyor ilk başlarda yiye bilirsiniz çikolata aç yada tok karnına fark etmez 😀 ilk içtiğiniz zamanlarda oluyor o garip sesler midede
Ayy dün içtim yattım ya ateş bastı normalde cok üşürüm pike bile örtünmedim ya bi sıcaktım ki. Yalnız karın bölgemde agrı var kistimin oldugu bçlge de agrıyor korktum biraz :/

Yumurta rezerviniz kaçtı da kaç oldu? Artabilen bi şey miymiş amh? Bunca insan ben de dahil bu dertten tüp bebek yolundayız. :işsiz:

Yumurta rezerviniz kaçtı da kaç oldu? Artabilen bi şey miymiş amh? Bunca insan ben de dahil bu dertten tüp bebek yolundayız. :işsiz:
Ben hayatla hamile kaldim cnm kullanan bir çok kişi var hayit ile hamile kalan miyom amaliyati geçirmiştim ondan sonra hormonlarim da çok yükse çıkmıştı ovu takibi yapıyordum yumurtalma olmadığını fark ettim öyle doktora gittim yumurta rezervi için beni direk Kıbrısa yönlendirmisti adanada metro hastanesinde ki doktor bu şekilde hamile kalman imkansız diye tüp bebek bile onermemeisdi

Son düzenleme:
Tamam hayırlı olsun da. Herhangi bir şeyin yumurta rezervini arttırması mümkün değil. Yanlış bilgi olmasın. 🤗
Yoo başka bir doktora gitmiştim orda ki doktorum önerdi önce hapi ile başladım yumurta takibine başladı doktor 8 yumurtam oluşmuştu 2 yıl sonra ilk defa şeffaf akintiyi görmüştüm 3 ay takibe aldı ama 2 ay hamile kaldim yumurtlama da sıkıntı kalmadı diğer hormonlarim düzeldi tekrar test yaptığında hiç bir proplem kalmamıştı.

Yoo başka bir doktora gitmiştim orda ki doktorum önerdi önce hapi ile başladım yumurta takibine başladı doktor 8 yumurtam oluşmuştu 2 yıl sonra ilk defa şeffaf akintiyi görmüştüm 3 ay takibe aldı ama 2 ay hamile kaldim yumurtlama da sıkıntı kalmadı diğer hormonlarim düzeldi tekrar test yaptığında hiç bir proplem kalmamıştı.
Bakın toplam rezerv yükselmez. Sizde varolan foliküllerde kullandığınız sürede bir kaç tane fazla geliştirmiş olabilir o dönem. Ama toplam yumurta rezerviniz artması imkansız. Doğuştan sahip olduğumuz bir şey bu çünkü.

Hiçbir şey ama hiçbir şey yumurta rezervini artırmaz. Var olan yumurtaların kalitesini arttırabilir, gelişmesine yardımcı olabilir ancak. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.

Bakın toplam rezerv yükselmez. Sizde varolan foliküllerde kullandığınız sürede bir kaç tane fazla geliştirmiş olabilir o dönem. Ama toplam yumurta rezerviniz artması imkansız. Doğuştan sahip olduğumuz bir şey bu çünkü.
Cnm ben 2 yıl önce de hamile kaldim 10 hafta da kalp atışı durduğu için kaybettim hamile kalmadan öncede miyom amaliyati oldum sonrasında da oldum açık miyom amaliyati etkiliyor yumurtaliklari hormonları 2 yıl olmayınca tekrar doktora gitmeye başladık ben de görünen tek sıkıntı yumurta oluşuyor ama büyümüyor en fazla 1 yumurta görünüyordu onun üzerine tekrar tahlil yapıldı tekrar muayeneye gittim ilaç kullandım yumurta takibi için ama yumurta büyümüyor du en son doktor yumurta rezervin yok hiç bir şekilde oluşmuyor dedi beni direk Kıbrısa yönlendirdi

Burda kaç kişi var hayit ile hamile kalan olmayan bir şeyi var ediyor demiyorum zaten kimseyede kötü bir şey için teşvik etmiyorum başlığa göre yazdım evet ben faydasını gördüm çok şükür önce Allahın izni ile ama belki faydası olur ama zararı olmaz hayitin

Back