- 27 Mayıs 2015
- 101
- 33
- 43
-
- Konu Sahibi melekmelek0606
tek tek yap. önce hayıtla başla. baktın bir işe yaramadı değerlerin hala yüksek ötekine gec. daha da olmaz ise doktora git.merhaba;
bu kürü fsh' ım yüksek çocuğum olmadığı için kullanmak istiyorum.
tek tek yap. önce hayıtla başla. baktın bir işe yaramadı değerlerin hala yüksek ötekine gec. daha da olmaz ise doktora git.
o kesinlikle düşürür.
benim süper kankime de erken menepoz dendi ama hallaaa 10 seneyi geçti adet görüyor.dr gittim. çok uzun süre beklemememi söyledi erken menepoz tanısı kondu
O zaman karistirma ikisinimerhaba;
bu kürü fsh' ım yüksek çocuğum olmadığı için kullanmak istiyorum.
Daha da olmazsa doktora git nasil bi tavsiye.. doktor gidilecek ilk yer..yapmayin boyle ilk ay kullandiginda akut bobrek gelisirse ne olacak?tek tek yap. önce hayıtla başla. baktın bir işe yaramadı değerlerin hala yüksek ötekine gec. daha da olmaz ise doktora git.
o kesinlikle düşürür.
haklısın yanlış yazmışım.Daha da olmazsa doktora git nasil bi tavsiye.. doktor gidilecek ilk yer..yapmayin boyle ilk ay kullandiginda akut bobrek gelisirse ne olacak?
Fsh kaç sizin? Testere dişli Aslan pençesi bende kullandım birkaç ay
Fsh kaç sizin? Testere dişli Aslan pençesi bende kullandım birkaç ay
ne ilacı kullanıyorsunuz?tek fsh testiyle erken menopozo giriliyor mu başka testlerde yaptırdınız mımerhaba;
17 idi en son 29.52 olmuş
ne ilacı kullanıyorsunuz?tek fsh testiyle erken menopozo giriliyor mu başka testlerde yaptırdınız mı