Hayıt tohumunu bende merak edenlerdenim canım.Bekleyelim belki yazan olurKızlar hayıt tohumu çayı ve civan perçemi çayını kullanıp hamile kalanlar varmı varsa ne kadar sürede kaldılar yada kalamayanlar varmı kullandığı halde . Bilginin gerçekliği varmı . Tabiki onun sayesinde olmaz tamamen ancak vesile olur şifa olur . Takdir Allah’tan . Yardımcı olabilcekler yazabilirmi ..
Aksine adet düzenliyor demişlerdiCivan percemi adet duzenimi bozdu benim ama kalanlar vardi
Ya gerçekten miiiBen çok içtim ama hamile kalamadım
Bekleyelim canım ben kullanmaya başladım ama emin de olamıyorumHayıt tohumunu bende merak edenlerdenim canım.Bekleyelim belki yazan olur
3 ay olamadim maalesefAksine adet düzenliyor demişlerdi
Anladım canım şuan varmı bebiş?3 ay olamadim maalesef
Hamdolsun hamileyim suanAnladım canım şuan varmı bebiş?
Ben geçen ay kullandim canim adetim 3 gün erken ve cook aşırı ağrılı geçti normalde orta düzeyde ağrım olur hem güçlü ağrı kesici aldim gecmedi ardindan iğne yaptirdim hayatmda böyle ağrı görmedimKızlar hayıt tohumu çayı ve civan perçemi çayını kullanıp hamile kalanlar varmı varsa ne kadar sürede kaldılar yada kalamayanlar varmı kullandığı halde . Bilginin gerçekliği varmı . Tabiki onun sayesinde olmaz tamamen ancak vesile olur şifa olur . Takdir Allah’tan . Yardımcı olabilcekler yazabilirmi ..
Umudunuzu kaybetmeyin sakın herkeste aynı olacak diye bişey yok inşallah sizde yararYa gerçekten miiiumut yok mu dersiniz
Doktara göründün mu?? Bende kullanmayı düşünüyorumKızlar hayıt tohumu çayı ve civan perçemi çayını kullanıp hamile kalanlar varmı varsa ne kadar sürede kaldılar yada kalamayanlar varmı kullandığı halde . Bilginin gerçekliği varmı . Tabiki onun sayesinde olmaz tamamen ancak vesile olur şifa olur . Takdir Allah’tan . Yardımcı olabilcekler yazabilirmi ..