Gebeliğe Hazırlık Hayıt Tohumu ve Civan Perçemi İle Hamile Kalanlar ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.222
1.414
25
Kızlar hayıt tohumu çayı ve civan perçemi çayını kullanıp hamile kalanlar varmı varsa ne kadar sürede kaldılar yada kalamayanlar varmı kullandığı halde . Bilginin gerçekliği varmı . Tabiki onun sayesinde olmaz tamamen ancak vesile olur şifa olur . Kullanmadan önce sormak istedim .

Son düzenleme:
Kızlar hayıt tohumu çayı ve civan perçemi çayını kullanıp hamile kalanlar varmı varsa ne kadar sürede kaldılar yada kalamayanlar varmı kullandığı halde . Bilginin gerçekliği varmı . Tabiki onun sayesinde olmaz tamamen ancak vesile olur şifa olur . Takdir Allah’tan . Yardımcı olabilcekler yazabilirmi ..
Hayıt tohumunu bende merak edenlerdenim canım.Bekleyelim belki yazan olur 🌺

Kızlar hayıt tohumu çayı ve civan perçemi çayını kullanıp hamile kalanlar varmı varsa ne kadar sürede kaldılar yada kalamayanlar varmı kullandığı halde . Bilginin gerçekliği varmı . Tabiki onun sayesinde olmaz tamamen ancak vesile olur şifa olur . Takdir Allah’tan . Yardımcı olabilcekler yazabilirmi ..
Ben geçen ay kullandim canim adetim 3 gün erken ve cook aşırı ağrılı geçti normalde orta düzeyde ağrım olur hem güçlü ağrı kesici aldim gecmedi ardindan iğne yaptirdim hayatmda böyle ağrı görmedim

Doktara göründün mu?? Bende kullanmayı düşünüyorum

Merhaba ben ikisini de kullandım ama hamilelik için değil. Kanamalarım ve rahimde ki sıkıntılar için kullandım. Aşırı şekilde kanamamı arttırdı ve bıraktım. Demem o ki öyle her bitkiyi, kürü kullanmamak lazımmış.

X