- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi mayisbahari
Canım hayırlı olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin hayırlıyla sağlıklı sekilde alırsın inşallah yavrunu kucağınaKızlar hamileyiiiiiiiimmmmmm
Ben hamile kaldıysam herkes hamile kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin hayırlıyla sağlıklı sekilde alırsın inşallah yavrunu kucağınaKızlar hamileyiiiiiiiimmmmmm
Ben hamile kaldıysam herkes hamile kalır
Sağol canım amin inşallahCanım hayırlı olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin hayırlıyla sağlıklı sekilde alırsın inşallah yavrunu kucağına
Ot halini kullanamıyodum çok araştırdım tabletini buldum kullanımı daha kolay geldi bana tavsiye ederim sanada sağlam bünye adresi, faydalı yani memnunum benBende kullaniyotum insallah bi faydasi olur bu ikinci sisem ama oldu gibi normalde 2 aya 3 aya bir hastalaniyordum kullanfigim ay 34 gunde hasta oldum
cnm ben adetimin 7.günündeyim bugün başlasam olmazmı bide nasıl kullanılıyor ne kadar kaç kaşık ne kadar suyaCanım inşallah hamile kalırsın ama olmazsa benim dediğim gibi dene olur mu ez ki özü çıksın adetin 1inci günü başla ve 11 gün devam et güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bende ,soğan kürü ve hayıt tohumu kullandım adetlerim düzenliydi 2aydır düzensizleşti 1ayda 2kez oluyorum bu durumu yaşayanlar oldumu lütfen yrdımcı olurmusunuz, bebek için uyguladım kürleriHayıt tohumu kullanıp faydasını görenler yazabilir mi?
Bende içmeye başladım canım bazıları ezmeyin diyor ve 1 çay kaşığı atılmalıymış ben sabah kahvaltından akşam yemekten sonra içiyorumAdetin bitiminden başlanılıyor kullanmaya. Günde en fazla iki bardak. Suyu kaynatıp içinə bir tatlı kaşığı(ezilmiş) tohum ilave edin 5-10dakika demlensin. Sonra süzüb için. Ben aç karına yapıcam günde bir kere uygulamak istiyorum bakalım.
Bende içmeye başladım canım bazıları ezmeyin diyor ve 1 çay kaşığı atılmalıymış ben sabah kahvaltından akşam yemekten sonra
İnşallah aç karnına içince mide bulantısı yapıyormuş ama içebilirsen daha etkili tabi. 3 ay içmek lazımmış senin ne sorunun var acaba bende hormon bozukluğu ve pco varEvet çay kaşığı ben yanlış yazmışım pardon. Ama aç karına okumuşdum ben bir kaç yerden. Ben bir kere uygulayacam bakalım. İnşa Allah hayırlısı. Güzel haberler alırız.
Bende progesteron eksikliği var. Overlerim tembel ama pko yok. Tembel oldukları için spor yapmam gerekiyor. 10güne kadar adet gecikmelerim oluyor bazen (her ay değil) geçen ayda böyle bir gecikme yaşadığım için başladım içmeye. Hemde bebek istiyorum o yüzden. İnşa Allah faydası olur kullanan her keseİnşallah aç karnına içince mide bulantısı yapıyormuş ama içebilirsen daha etkili tabi. 3 ay içmek lazımmış senin ne sorunun var acaba bende hormon bozukluğu ve pco var