- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi mayisbahari
-
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum femara ve menogon iğneside vuruldum.Hayıtı dene derim canım
Aktardan canın 100 gr 3 tl yani pahalı birşey degil3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum femara ve menogon iğneside vuruldum.
Beklemedeyim negatif sonuç alırsam deneyebilirim.
Nerden alıyoruz giyatı nedir
Parası önemli değilde bebiş daha önemli ama insan bilrmiyorum bir sürü şey var kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyor allahım kime ne yazarsa o oluyorAktardan canın 100 gr 3 tl yani pahalı birşey degil
Canım ben çok şey denedim soğan kürü aslan pençesi vs ama hayıt kadar hiç birinden fayda görmedim
Yok canim onun için çabalıyorum hayıt tohumu sayesinde erken yumurtladim genellikle ben çok geç yumurtlarim adetin 35 günü felan bu sefer 20. Gününde oldum bu benim için mucize yaniHamilemisin şuanda canım peki
Adetin düzenli olması çok iyi oluyor işe yarıyorsa kullancanım elinden geldiğince her günü nü değerlendir o zamanYok canim onun için çabalıyorum hayıt tohumu sayesinde erken yumurtladim genellikle ben çok geç yumurtlarim adetin 35 günü felan bu sefer 20. Gününde oldum bu benim için mucize yani
En iyisini yapmışsın canım gitti gidiyorda da çok uygun.Öyle yapıyorum canım ovulasyon testleri aldım kaçırmamak için
Canım inşallah hamile kalırsın ama olmazsa benim dediğim gibi dene olur mu ez ki özü çıksın adetin 1inci günü başla ve 11 gün devam et güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYok canim ben adet bitiminden sonra başladım günde iki kere havanda ezmeden 10 dk demliyerek içiyorum bilmiyor um doğru mu değil mi
Çörek otu yağı bende işe yaramadı hayıt tohumubu nasıl kullanıyorsunuz[/QUOTEbir kupa kaynar suyun icine bir cay kasigi kadar koyup 5 dk demliyorum oyle iciyorum. gunde bir bardak. bazen aklima geldikce de serbetci otu iciyorum. ama en etkili buz masajiyla beraber yapmak bence
Tamam canım yaparım peki 11 gün ara verince tekrar ne zaman başlıyorsunCanım inşallah hamile kalırsın ama olmazsa benim dediğim gibi dene olur mu ez ki özü çıksın adetin 1inci günü başla ve 11 gün devam et güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Adetin 1. Günü başlıyosun 11 gün içiyosun 11 gün sonra bırakıyosun ve yumurtlama dönemlerini değerlendiriyodun canım sonra umarım adet olmaz hamiş olursun hamile değilsen adetin 1. Günü tekrar başlarsın ben ikinci denememde hamile kaldım kuzenimle arkadaşım ilkte hamile kaldıTamam canim yaparım pe
Tamam canım yaparım peki 11 gün ara verince tekrar ne zaman başlıyorsun
Sağol canim bu ay hamilelik olmazsa denerim peki sen bu tarifi nerden aldınAdetin 1. Günü başlıyosun 11 gün içiyosun 11 gün sonra bırakıyosun ve yumurtlama dönemlerini değerlendiriyodun canım sonra umarım adet olmaz hamiş olursun hamile değilsen adetin 1. Günü tekrar başlarsın ben ikinci denememde hamile kaldım kuzenimle arkadaşım ilkte hamile kaldı
Rica ederim canım ben bunu burda özbekistanlı bi aktar var orda ki abi verdi saolsun şuan oğlum 4 kızım 2.5 yaşında bende herkeze tavsiye ediyorum ergenliğimden beri pko hastasıyım sürekli doğum kontrol ikaçları kullanıyodum evlenince bıraktım ve bu abinin kürü sayesinde hamile kaldım Allah razı olsun ondan bende herkese tavsiye ediyorumSağol canim bu ay hamilelik olmazsa denerim peki sen bu tarifi nerden aldın
Bende de var ilk adetim den beri bak şimdi daha da çok umutlandimRica ederim canım ben bunu burda özbekistanlı bi aktar var orda ki abi verdi saolsun şuan oğlum 4 kızım 2.5 yaşında bende herkeze tavsiye ediyorum ergenliğimden beri pko hastasıyım sürekli doğum kontrol ikaçları kullanıyodum evlenince bıraktım ve bu abinin kürü sayesinde hamile kaldım Allah razı olsun ondan bende herkese tavsiye ediyorum
Canım inşallah rabbim tez zamanda gönlüne göre versin bende aynı senin gibi kendimi bildim bileli çekiyorum bu derttenBende de var ilk adetim den beri bak şimdi daha da çok umutlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?