• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu/macunu/tentürü kullanırken uzun süre kanama

Yoldakimucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
25
19
38
hayıt tohumu/tentürü/macunu kullanıpta adeti 15 gündür devam eden var mı?

Adetim aslında çok düzenlidir, adetim başlamadan bir gün önce hayıt tentürüne başladım, herzamanki gibi 6/7 gün adet oldum. 10. gün yine adet oldum ve halen 3 gündür devam ediyor. Kullananlarda da böyle birşey olmuşmuydu?

Guatr ilacı kullanıyorum, onunla alakası olabilir mi?

hayıt tohumu/tentürü/macunu kullanıpta adeti 15 gündür devam eden var mı?

Adetim aslında çok düzenlidir, adetim başlamadan bir gün önce hayıt tentürüne başladım, herzamanki gibi 6/7 gün adet oldum. 10. gün yine adet oldum ve halen 3 gündür devam ediyor. Kullananlarda da böyle birşey olmuşmuydu?

Guatr ilacı kullanıyorum, onunla alakası olabilir mi?
MERHABA BALIM
benim adetim 5 gün sürer ama 26 yaşımdayım daha bir günümü hatırlamam yoğun gelsin, bir pedi asla yarı edemem (özür diliyorum açık yazdığım için) sonra bebek düşündüğümüz için hayıt tohumu öneren bir arkadaşımı dinledim. Adet günü kullanmaya başladım macunu, sabah akşam aç karnına 1 tahta kaşığı aldım. İyi ki de almışım... ilk geceden daha bir uyandım, az daha boğulacakmışım :D o kadar yoğun ve çok geldi ki. Demek ki içimde birikme olmuş, 6-7 güne kadar sürdü. son güne kadar çok yoğun geldi. İnşallah bu ay bebek bekliyorum, meğer tıkanıklığım varmış, çok iyi geldiğine inanıyorum

MERHABA BALIM
benim adetim 5 gün sürer ama 26 yaşımdayım daha bir günümü hatırlamam yoğun gelsin, bir pedi asla yarı edemem (özür diliyorum açık yazdığım için) sonra bebek düşündüğümüz için hayıt tohumu öneren bir arkadaşımı dinledim. Adet günü kullanmaya başladım macunu, sabah akşam aç karnına 1 tahta kaşığı aldım. İyi ki de almışım... ilk geceden daha bir uyandım, az daha boğulacakmışım :KK70: o kadar yoğun ve çok geldi ki. Demek ki içimde birikme olmuş, 6-7 güne kadar sürdü. son güne kadar çok yoğun geldi. İnşallah bu ay bebek bekliyorum, meğer tıkanıklığım varmış, çok iyi geldiğine inanıyorum
Bende çok güzel şeyler okuduğum için başladım. Ama kanamam halen devam ediyor, 14 gün oldu, aşırı değil ama yine de kırmızı olarak. Hamile kalmak için zaten son çırpınışlarım..

Bende çok güzel şeyler okuduğum için başladım. Ama kanamam halen devam ediyor, 14 gün oldu, aşırı değil ama yine de kırmızı olarak. Hamile kalmak için zaten son çırpınışlarım..
Ben en son öyle kanamam olduğunda kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrenmiştim😀

Back