- 22 Kasım 2023
- 1.118
- 555
- 43
- 30
- Konu Sahibi Reed Flowers
Selamin aleyküm arkadaşlar hayit otunu demleyip içen ve etkisini gören oldu mu beni bilgilendirir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende duydum 1 aydır kullanıyorum kurtajdan sonra başladım ben daha çok adet düzensizliği için ama bir çok şeye faydası olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorumSelamin aleyküm arkadaşlar hayit otunu demleyip içen ve etkisini gören oldu mu beni bilgilendirir misiniz ?
Hormonlarinizda dengesizlik oldu muMerhaba bende duydum 1 aydır kullanıyorum kurtajdan sonra başladım ben daha çok adet düzensizliği için ama bir çok şeye faydası olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Hayıt tohumunun tam etkisi için genelde üç ay diyorlar ben birçok yazı okudum ve gerçekten etkisi var yakınımdan bu şekilde hamile kalıp adeti düzenlenen de varHormonlarinizda dengesizlik oldu mu
Adetim duzenli bi sadece bu ay 2 gun gecikti oda mevsimsel sanirim 2 gündür içiyorum ovulasyon testine de başlayacağım inşallah 8 aydan sonra bi mucize olur sende ise yaradı mi iciyor musun halaHayıt tohumunun tam etkisi için genelde üç ay diyorlar ben birçok yazı okudum ve gerçekten etkisi var yakınımdan bu şekilde hamile kalıp adeti düzenlenen de var
Bende adet düzensizliği var evlendikten sonra pcos olduğumu öğrendim zaten evlendikten sonra başladı düzensizlik iki ay söktürücü kullandım sonra bir ay doğum kontrol hapı kullandım onun yan etkilerinden dolayı bıraktım bu tohumu duydum ve adetim bitince hemen başladım şimdi adetime 1 gün var ve bekliyorum hamilelik varmı bakacağım sadece dün biraz leke geldi 3 defa ama peçeteye silince bugün gelmedi henüz leke birçok amaç için kullanacağım anlaşılan tohumu ama hamileliği çok istiyorum adetim olursa da etki etmiş demektir haberdar ederim sizi mutlakaAdetim duzenli bi sadece bu ay 2 gun gecikti oda mevsimsel sanirim 2 gündür içiyorum ovulasyon testine de başlayacağım inşallah 8 aydan sonra bi mucize olur sende ise yaradı mi iciyor musun hala
Mutlaka habeirni bekliyorum kuzum inşallah hamilesindirBende adet düzensizliği var evlendikten sonra pcos olduğumu öğrendim zaten evlendikten sonra başladı düzensizlik iki ay söktürücü kullandım sonra bir ay doğum kontrol hapı kullandım onun yan etkilerinden dolayı bıraktım bu tohumu duydum ve adetim bitince hemen başladım şimdi adetime 1 gün var ve bekliyorum hamilelik varmı bakacağım sadece dün biraz leke geldi 3 defa ama peçeteye silince bugün gelmedi henüz leke birçok amaç için kullanacağım anlaşılan tohumu ama hamileliği çok istiyorum adetim olursa da etki etmiş demektir haberdar ederim sizi mutlaka![]()
Hayıt macunu setini kullandım, 6. Ayda hamile kaldım ama hacamatta yaptırıyordum düzenli olarak...Selamin aleyküm arkadaşlar hayit otunu demleyip içen ve etkisini gören oldu mu beni bilgilendirir misiniz ?
hacamat bana da önerildi ama ben hacamattan korkuyorumHayıt macunu setini kullandım, 6. Ayda hamile kaldım ama hacamatta yaptırıyordum düzenli olarak...
Ben adet günü basladim bugun 3. Günüm yumurtlama görünce birakacagim insanlar buraya olumlu sonuclarimizi da yazarizben de aldım adeti bekliyorum aktarcı abla bana rahim kanalalrını açıyor ve temizliyor adetin 2 günnü başla 15 gün kullan dedi fazla kullanma dedi adet olursam deneyeceğim
Ben hic yaptırmadı hacematHayıt macunu setini kullandım, 6. Ayda hamile kaldım ama hacamatta yaptırıyordum düzenli olarak...
2 ay içtim hiç bir şey olmadı.Selamin aleyküm arkadaşlar hayit otunu demleyip içen ve etkisini gören oldu mu beni bilgilendirir misiniz ?
kesinlikle gördüğün an bırakBen adet günü basladim bugun 3. Günüm yumurtlama görünce birakacagim insanlar buraya olumlu sonuclarimizi da yazariz
rahmin belki temizlenmedi aktarcı abla gebelik için alınmaz bu rahim kanalalrını temizler dedi yanlış bilgilendirme olmasın2 ay içtim hiç bir şey olmadı.
Anladim canim bende 1 ay denemek.istedim bakalim ne sonuclar alacagim2 ay içtim hiç bir şey olmadı.
Kullananlar cok memnun evet rahimi temizliyormuş acaba iltihab veya enfeksiyon varsa onu da gecirir mirahmin belki temizlenmedi aktarcı abla gebelik için alınmaz bu rahim kanalalrını temizler dedi yanlış bilgilendirme olmasın