- 12 Ekim 2012
- 64
- 23
- 48
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
ben sincandayımcanim bu benim ablamin hesabi ben almanyadan yaziyorum ablam ankarada oturuyo pursaklarda siz nerde oturuyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sincandayımcanim bu benim ablamin hesabi ben almanyadan yaziyorum ablam ankarada oturuyo pursaklarda siz nerde oturuyosunuz
ablam kendi bir sürü seyler yapti bide o sira igne detavisi görmüstü nasip kismet bi gelisme olursa buraya yaz canim yada olanlar yazsin bizede umut oluyomarben sincandayım
baska ne yapiyosun faydasi gördügün bisi var mi bende yaparim belkiinş canım bende bir sürü şeyler yapıyorum şimdi işte bu dr gıtcem kısmetse gelişmeleri yazarım tabiki
bu ay ilk kez incir ve havuç kürü yaptım .daha önce soğan kürü soğan kürü adet düzenliyor .ondan önce hayıt çayı içtim ama düzenli devam edemedim tadı ve kokusu tuhaf geldı bı arada bal tarçın çörek otu bu arada kılo vermeye çalışıyorum az yiyerek tabiki böyle iştebaska ne yapiyosun faydasi gördügün bisi var mi bende yaparim belki
peki hangisi faydali oldu hayiti en az üc ay diyolar kullanman lazim mis onun faydasi oldu mu sana banada ablam yollayacak türkiyeden burda bulamadim sende bir sürü sey denemissin ama hep sabir tam yapmayincada ise yaramiyo bende sagon kürü yaptim ama sadece bir ay yaptim hic bir ise yaramadibu ay ilk kez incir ve havuç kürü yaptım .daha önce soğan kürü soğan kürü adet düzenliyor .ondan önce hayıt çayı içtim ama düzenli devam edemedim tadı ve kokusu tuhaf geldı bı arada bal tarçın çörek otu bu arada kılo vermeye çalışıyorum az yiyerek tabiki böyle işte
peki hangisi faydali oldu hayiti en az üc ay diyolar kullanman lazim mis onun faydasi oldu mu sana banada ablam yollayacak türkiyeden burda bulamadim sende bir sürü sey denemissin ama hep sabir tam yapmayincada ise yaramiyo bende sagon kürü yaptim ama sadece bir ay yaptim hic bir ise yaramadi
insallah bi faydasini görürüz burayada bizede yazmak nasip olur hamile oldugumuzuevet dediğin gibi hepsi sabır hayıt tohumunu sorarsan kokusu ve tadı agır geldı düzenli içmen gerek onu bende bişey olmadı o yüzden bişey dıyemıyorum bu ay incir ve havuç yapıyorum ona epey devam etcem bakalım ne olcak inş güzel neticelenir ve buraya yazarım.
inş nasip olurinsallah bi faydasini görürüz burayada bizede yazmak nasip olur hamile oldugumuzu
Cnm ne kadar düzensizlik vardi sende düzeldmi sonuç olumlu oldumu ?benim ablamda kullanmis ilk ayda hamile kaldi bende baslicam hemen adetlerimde düsensiz siz ne zamandan beri düsünüyosunuz