hayit tohumu ile hamile kalanlar nasil kullandiniz

rabbim sifalar versin insallah pco nasil bi hastalik canim doktor bana yumurtalarin bir cok var ama büyümüyolar dedi ama erkeksi hormonlarin bozuk dedi bundan kaynaklaniyo bbenimki buda pco mu oluyo acaba seninkiyle ayni mi?

rabbim sifalar versin insallah pco nasil bi hastalik canim doktor bana yumurtalarin bir cok var ama büyümüyolar dedi ama erkeksi hormonlarin bozuk dedi bundan kaynaklaniyo bbenimki buda pco mu oluyo acaba seninkiyle ayni mi?
--
Amin canım inşallah hepimize , pco herkeste farklı belirtisi var adet düzensizliği, kıllanma , sivilce , adet sanncısı , kilo vs. vs. dediğin gibi erkeksi hormonların düzensiz olmasından kaynaklanıyor bildigim kadarıyla. Tabi doktorum bana böyle birşey demedi netteki araştırmalarımdan ögrendim onuda. Detaylı birşekilde doktorundan ögren evlimisin bilmiyorum ama ileride sana sorun çıkarabilir o yüzden erkenden tedaviye başlamış olursun

üc senelik evliyim ini senedir cocuk düsünüyorz ama olmuyo malesef dört kere igne tedavisi gördüm tutmadi üc ay once laporaskopi ameliyati oldum cok sukur bir sorun cikmadi ben almanyada yasiyorum ama bisi demediler pco diye sasece hormonlarin bozuk dediler bende dün hayit hapina basladim adetlerim filan cok duzensiz

--

Ben buraya bir karışım daha okumuştum onu yapmayı düşünüyorum sennde aklında bulunsun bal , tarçın , çörek otu karışımı olması lazım karıştırıp sabah aksam yenilecek ama çörek otunun çekilmesi lazım. Netten araştırmadan sakın yapma ama bu arada eşinde keçiboynuzu pekmezi içsin. Ahhhh adetim bi gelse neler yapacam da 2 gün gecikti test yaptım olumsuz

erken olabilir bazen hemen göstermiyo ben cok duydum test yaptim ama hamileymisim diyine insallah hamilesindir ben bal tarcin cörek otunuda yaptim bir ay ama hic bir faydasini görmedim malesef insallah sana faydasi olur

esimede keci boynuzu pekmezi aldim ama tadini bile almak istemiyo ama canim hepsini ayni anda yapma ben hep ara ara yaptim dünde hayita basladim gittigi yere kadar onu kullanmayi düsünüyorum hayirlisi

erken olabilir bazen hemen göstermiyo ben cok duydum test yaptim ama hamileymisim diyine insallah hamilesindir ben bal tarcin cörek otunuda yaptim bir ay ama hic bir faydasini görmedim malesef insallah sana faydasi olur
--

İNŞALLAH CANM YA HAYIRLISIYLA Bİ ŞUNUN SONUCUNU BİR GÖRSEM NE OLACAK ACABA

bende pko luyum kendimi bildim bileli nerdeyse kurtulmaya çalışıyorum denemediğim şey kalmadı şimdi evliyim bide çocuk için uğraşıyorum zorrrr üstelik çok zorr allah herkese yarım etsin inşallah kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin.

amiiiin roseens ne kadarlik evlisin

amin canımm hepimize görmez olurmuyum gitmediğim hastane kalmadı şimdide bi dr araştırdım int prf dr murat sönmezer hatta yeni konuda açtım onunla ilgili inşallah bu dr faydası olur.
insallah canimm bi faydasi olur buraya yazarsin hamile filan kalirsan bende bakalim insallah faydasi olursa herkese önericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…