hayit tohumu ile hamile kalanlar nasil kullandiniz

Nedir bu hayit tohumu? Nerde bulunur? Nasil kullanilir? Bana da anlatirsaniz sevinirim..

int bi bak faydalari diye cok guzel seyler yazmislar sen ne icin aramistin canim benim hormonlorum bozuk ama almanyada bulamadim türkiyeden göndercekler akrabalarim bana doktorum erkeksi hormonlarin yüksek dedi onun iicin kullanmak istiyorum

int bi bak faydalari diye cok guzel seyler yazmislar sen ne icin aramistin canim benim hormonlorum bozuk ama almanyada bulamadim türkiyeden göndercekler akrabalarim bana doktorum erkeksi hormonlarin yüksek dedi onun iicin kullanmak istiyorum
Gebelik icin faydali diyorlar. Benim de bebeğim olmuyor. Bi iyice arastirayim ben. Aslında adetim normal kararinda oluyor. Bakalim bu ay doktora gidecegiz, artik hayirlisi insallah..

Gebelik icin faydali diyorlar. Benim de bebeğim olmuyor. Bi iyice arastirayim ben. Aslında adetim normal kararinda oluyor. Bakalim bu ay doktora gidecegiz, artik hayirlisi insallah..

siz ne zamandan beri düsünüyosunuz canim ben üc senelik evliyim iki yildir istiyorum dört kere igne tedavisi oldum laporoskapi ameliyati oldum bisi cikmadi cok sukur sadece bende erkeksi hormonlari cokmus bende int arastirirken hayiti buldum cok kisi hamile kalmis

benim ablamda kullanmis ilk ayda hamile kaldi bende baslicam hemen adetlerimde düsensiz siz ne zamandan beri düsünüyosunuz

Ben de 9 aydir dusunuyorum. Ama sizin 2 yilmis Allah sifa versin, insallah olur. Ablaniz ilk ayinda kaldi he. Cok güzel denemekten bi zarar gelmez ama neyimiz var bunu ogrenmeden de bi sey yapmak istemiyorum.
Allah bizleri evlatsiz birakmasin insallah.

evet canim ben sorunumu biliyorum o kadar cok gittim ki doktorlara cok sükür kist filan hic bisi yok sadece hormon bozuklugu var haytta bunu düzeltiyomus umut dünyasi iste insallah ise yarar birde sen doktordan sorunun ne ögrenince kullan yada kullanma hormon bozuklugu yoksa doktorunada danis zaten o seni yönlendirir söyle yap diye bana doktorum hayit hapi vermisti ama ben düzgün kullanmamistim simdik ona güvenetek baslamak istiyorum

kac yadindasinizzz ??? bırda üzülmryin daha cok erken normaldir belkide sizin insallah en kisa zamanda hamis kalirsiniz

Allah razi olsun. 24 yasindayim. Insallah olur tüm isteyenlerin. Dediginiz gibi ilk once doktora gidecegim neyimiz oldugunu ogrenecegim. Bakalim Allah herkesin gonlune göre verir insallah

canim benim bildigim kadar bir cok faydasi var ama en basta hayit tohumu hormonloru düzenliyormus eger adetin uzun sürüyosa kisaltiyor kisa suruyosada uzatiyormus yani dengeliyormus
-----

Hayıt Tohumu,Hayıt Meyvesi Tohumu,Hayıt Tohumunun Faydaları,Hayıt Tohumunun Faydaları Nelerdir
* İdrar söktürür.
* Sancıları keser.
* Adet kanamalarını düzenler.
* Anne sütünü artırır.
* Hazımsızlığı giderir.
* Karın ağrısını ve ishali keser.
* Ayak şişlerini indirir.
* Akrep ve arı sokmalarında faydalıdır.
* Hormon dengesizliğinden kaynaklanan kadın hastalıklarını iyileştirir.
* Bazı rahim iltihaplarında kullanılır.
* Rahmin ameliyatla alınmasından sonra vücudun dengelenmesine yardımcı olur.
* Rahim kistlerinde; yumuşak adele dokusunda oluşan lifsi kistlerin tedavisinde şifa sağlar.
* Menopozda görülen ter basmalarına, başdönmesine, döl yolu kuruluğuna, sinir bozukluklarına, isteriye, kabızlığa, hazımsızlığa, osteoporosis’e (kemik içlerinin koflaşarak zayıflamasına neden olan bir hastalık) iyi gelir.
* Adet öncesi görülen, adetin başlamasıyla kesilen, alınganlık, kızgınlık, duygusal çöküntü, göğüslerde şişme ve hassasiyet, tatlı yiyeceklere aşırı istek, kabızlık veya ishal, karın şişmesi, başağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. Adet öncesi gerginlik , genellikle östrojen ve progesteron hormonları arasında dengesizliğe neden olur. Progesteron’ un noksanlığı; adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet ve memede ağrı, sancı, kramp ve depresyon gibi semptomlara yol açar. Hayıt bu semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkili olabilmektedir. Hayıt meyvesi içerisindeki eterli uçucu yağların ve diğer sinerjik bileşiklerin hipofiz bezi üzerinde pozitif etkileri vardır. Bilindiği gibi hipofiz bezi pekçok vücut hormonunun dengesinden sorumludur.
Hayıt tohumu, hipofiz bezini yumurtalıklardaki corpus luteum tarafından progesteron üretiminin artmasına yol açan belirli hormonları daha çok veya daha az üretmek için uyarır. Hayıt meyvesi vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. Hayıt meyvesi, başkaca progesteron terapilerinin başarılı olamadığı durumlarda bile başarılı olabilmektedir. Hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmadan. Hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik semptomlarına faydasını az 2 hafta içinde kendini açıkça gösterir. Fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 boyunca aralıksız kullanılmasıyla alınır. Yapılan çalışmalarda daha uzun süreli olarak hayıt meyvesi alımının Adet öncesi sendromları tamamen ortadan kaldırabileceği düşünülmektedir.
Hayıt Tohumu Kullanımı,Hayıt Nasıl Kullanılır,Hayıt Kullanımı
Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır. Üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay, soğultulmadan öğün aralarında içilir.
Hayıt Tohumu Tüylenme,Hayıt Tohumunun Tüylere Faydası
Hayıt Tohumunun hormon dengeleyici özelliği nedeni ilke tüylenme problemine iyi geldiği bilinmektedir.
Hayıt Tohumu İle Hamile Kalanlar
Hayıt Tohumu içinde bulunan doğal hormon düzenleyici sayesinde, yumurtlama periyoduu düzenler ve hamile kalma şansını artırır. Ama, kullanımından önce mutlaka ve mutlaka kadın hastalıkları uzmanı ile görüşüp, fikri alınmalıdır.
Hayıt Tohumu Zararları
Yüksek dozajda hayıt meyvesi/tohumu, yüzeysel karıncalanma duygusuna yol açabilir. Gebelik süresince kullanılmaması doğru olur. Kimilerine göre de gebelikte kullanılmasında bir sakınca olmadığı, ama sütün erken gelmesine neden olduğu söylenmektedir. Siz yine de gebelik süresinde kullanmayın…

sao
saoll sasapom bizi bilgilendirdigin icin gercektende bir cok seye faydasi var senin sorunun neydi canim

sao

saoll sasapom bizi bilgilendirdigin icin gercektende bir cok seye faydasi var senin sorunun neydi canim
--

Konular arasında gezerken hamile kalmak için falan yazıyordu baktım. İlk defa hayit tohumunu duydum netten araştırdım buldugum yazıyı buraya paylaştım. Bnde pco var bebişim olmuyor işe yarayacağını düşündüm bununda denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…