Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne kadar süre nasıl içtinizBende 3 gündür içiyorum kızıma hayit otu ile hamile kalmıştım bu defa da olacak mi bakalım
Ben kizima hamile kalmak icin adetim ikinci gunde başlamıştım ve bir hafta filan kulandim hamile olduğunu öğrenince bıraktım şimdi yine adetimin ikinci gununden başladım sabah aksam ac olarak tüketiyorumSiz ne kadar süre nasıl içtiniz
Ben adetimin ikinci gunu içmeye başladımAdetliyken mi içiliyor yoksa adet bitişinin 3 günümü
Evet sabah aksam taze olarak tuketyorumSabah akşam taze olrakmı yapıyordunuz yoksa 2 öğünü birimi yapiyorsunuz ölcüleri nasıl oluyor
Ben kizima hamile kaldığında ağrılarım ayni adet olacak gibi oldu adet gecikince ağrım bittiKızlar ben sabah aslan pençesi otunu akşam da hayıt tohumu içiyorum. Adetim normalde düzenlidir. Şuan bir hafta var . karnım çok ağrıyor. Adetim geldi gelecek gibi . Sancım da var. Sizde de oldu mu böyle
Ben hayit tohum ile kaldım ilk ayda hamile kaldim duzenli kullandım benMerhaba kızlar hayıt tohumu ile hamile kalanınız varmı ?
Teşekkür ederim aktarda bulunuyor değil miBen adetimin ikinci gunu içmeye başladım