hayit tohumu hapi???

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
35
slm kizlar....hayit tohumu hapi varmis kullanipta hamile kalan yada duyan bilgi sahibi edinen varmii acaba aranizdaa ???

Bizde acelecilik sorunu var 3 aylık evliyim henüz.. Ama sonuçta bebek istediğimiz için 3-5-10 ne farkedecek dedik varsa bi sorun sağlıkla ilgili bilelim dedik... Gitmeden önce 10 gün soğan kürü yapmıştım gittiğimde doktor pek methetti temiz diye (Maşallah) işte bu hapı verdi gebeligi kolaylaştırıyormuş

allah gonlune gore versin cnm.
internette arastiridm.biraz adet duzenleyici diyo.benim adet problemim yok ama yinede debemkte fayda var deneme tahtasi oldum resmen yaaa

ben canım dr yazı bende prolaktin yüksekti dostinexle onu yazdı 3 ay denicez olmazsa rahim filmi çekilecek. hayıt baya faydalı kadınlık bitkisi diye geçiyo hapınıda pek bi övüyolar ama dr haricinde kullanmamnı tavsiye ederim nolur nolmaz.

slm kizlar....hayit tohumu hapi varmis kullanipta hamile kalan yada duyan bilgi sahibi edinen varmii acaba aranizdaa ???
Selam cnm bende kullandim 3 hafta kadar suan belki hamile kalmisimdir diye biraktim benimde prolaktin yuksekti dusurdu 3 haftada.. bi konu daha var kullanmis ve sonuc almis arkadaslar ordada yaziyo ayrintili sekilde bak istersen link atiyorum

Bunu kullanacaksan önce prolaktin ve progestan hormonunu ölçtur. Bana doktorum prolaktini düşürür progestani yükseltiyor dedi.benimde progestanim yüksek çıkmıştı sakin kullanma dedi

tmm canim ben en iysi once dr sorim.ay dr da hic ilgilenmiyo almanyadim ben bu dr cok iyi cokda hastasi var.cok hastaasi oldugundan ilgilenmio gini geldi bana.rahim filmi cekti sol tupun kapali dedi endo dedi hecen yine gittim napim ilac fln yaz dedim gerek yok direk tup bebek yap dedi ben bu turkleri anlamiyorm tup bebekden kaciolar dio sizin sperminiz sizin rahimiz sizin yumurtaniz bundan neden kaciyolar dio.sinir oldum baska dr gitcem bu ayda olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…