- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 35
- Konu Sahibi asivemavi1989
-
Ben kullanıyorum yeni başlattı doktor 3 ay içinde gebelik bekliyorum sizden dedi olmazsa eşime de bakılacakmışslm kizlar....hayit tohumu hapi varmis kullanipta hamile kalan yada duyan bilgi sahibi edinen varmii acaba aranizdaa ???
sizde ne sorunu var ?sogan kuru yaptim bu ay bakalim ise yaramazsa bu haptan almak istiyorumBen kullanıyorum yeni başlattı doktor 3 ay içinde gebelik bekliyorum sizden dedi olmazsa eşime de bakılacakmış
Benim 5 ekim adet günüm bekliyorum bayram mı yaparız seyran mı bilmemsizde ne sorunu var ?sogan kuru yaptim bu ay bakalim ise yaramazsa bu haptan almak istiyorum
allah gonlune gore versin cnm.Bizde acelecilik sorunu var3 aylık evliyim henüz.. Ama sonuçta bebek istediğimiz için 3-5-10 ne farkedecek dedik varsa bi sorun sağlıkla ilgili bilelim dedik... Gitmeden önce 10 gün soğan kürü yapmıştım gittiğimde doktor pek methetti temiz diye (Maşallah) işte bu hapı verdi gebeligi kolaylaştırıyormuş
İnşallah bu ay birlikte seviniriz ikimiz de soğan kürü yapmışızallah gonlune gore versin cnm.
internette arastiridm.biraz adet duzenleyici diyo.benim adet problemim yok ama yinede debemkte fayda var deneme tahtasi oldum resmen yaaa
Selam cnm bende kullandim 3 hafta kadar suan belki hamile kalmisimdir diye biraktim benimde prolaktin yuksekti dusurdu 3 haftada.. bi konu daha var kullanmis ve sonuc almis arkadaslar ordada yaziyo ayrintili sekilde bak istersen link atiyorumslm kizlar....hayit tohumu hapi varmis kullanipta hamile kalan yada duyan bilgi sahibi edinen varmii acaba aranizdaa ???
Canım benimde 8 ekim adet günüm şuan sogan kürü deniyorum insallah hep birlikte hamile kalırızBenim 5 ekim adet günüm bekliyorum bayram mı yaparız seyran mı bilmem
aynı gün başlamış beeee adetimizCanım benimde 8 ekim adet günüm şuan sogan kürü deniyorum insallah hep birlikte hamile kalırız
9 eylülde baslamıştı 8 ekim veya daha erken bekliuorum canım :)aynı gün başlamış beeee adetimizsenin de 5-6 ekim civarıdır dimi sonraki adet
eylül okudum sanki9 eylülde baslamıştı 8 ekim veya daha erken bekliuorum canım :)
Evet yanlıs yazmistım düzelttim :) insallah canım kafamdan bi türlü atamıyorum :)eylül okudum sankidüzeltmişsin galiba... inşallah mutlu haberlerle gelir ekim ayı
Bende durum şu bir ay çok umutlaniyorum fiyasko olunca diğer ay takmiyorum... Sonra tekrar umut derken......öyle işteEvet yanlıs yazmistım düzelttim :) insallah canım kafamdan bi türlü atamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?