Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, evet içtiğim ay hamile kaldım. Ama gecikti döngüm, adet olmuş olsaydım muhtemelen 1 ayda degil 1.5 ayda adet olmus olacaktim. Yumurtlamadan sonra 6 7 gün daha kullanıp bıraktım.
Merhaba, evet içtiğim ay hamile kaldım. Ama gecikti döngüm, adet olmuş olsaydım muhtemelen 1 ayda degil 1.5 ayda adet olmus olacaktim. Yumurtlamadan sonra 6 7 gün daha kullanıp bıraktım.
Aminn inşallah Denediğimizin tam 12. ayında oldu. Pcos falan yok ama adetlerim duzensizdi bir sıkıntı var mıydı başka bilemiyorum. Ben yaştan dolayı geciktiğini düşünüyorum, 36 yaşındayım.
Merhaba bende geçen ay yumurtlama gününe kadar kullandım , yımurtlama gününde bıraktım. Geçen ay 5 ekimde adet olmuştum 26-28 gün arasında adet oluyodum bu ay henüz olmadım , otmu geciktirdi acaba sizde öyle oldumu, 1-2 ekimde test yaptım çıkmadı ama merak ediyorum kendimi tutuyprum test yapmıycam hayal kırıklıiı olmasın
Aminn inşallah Denediğimizin tam 12. ayında oldu. Pcos falan yok ama adetlerim duzensizdi bir sıkıntı var mıydı başka bilemiyorum. Ben yaştan dolayı geciktiğini düşünüyorum, 36 yaşındayım.
Bugün 43. günüm hala adet bekliyorum, olmadım. Bebekte istiyorum tabii. Adetimin artık gelmesi için hayıt tohumuna başlamak istiyorum , sizce adeti getirir mi içersem ?