• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayit tohumu hakkinda bilgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende merak ediyorim bu bitkiyi. Tam olarak ne iae yarıyor bir de ne kadar fiyatı nasıl yapılıyor bahsedermisiniz
Hormon dengeliyormus.Arastirdim .Bir umut iste.Pkoya iyi geliyormus .Yumurta buyutuyormus.Kullanip hamile kalan cok.Ben gittim aktardan aldim kilosu 25lira .250gram aldim baya yeter gibi duruyor .İnternnetten alacaktim arifoglu iyi demislerdi .Bakarsan

Hormon dengeliyormus.Arastirdim .Bir umut iste.Pkoya iyi geliyormus .Yumurta buyutuyormus.Kullanip hamile kalan cok.Ben gittim aktardan aldim kilosu 25lira .250gram aldim baya yeter gibi duruyor .İnternnetten alacaktim arifoglu iyi demislerdi .Bakarsan
Tamam çok teşekkürler. Bakicam

Nasil kullandiniz acaba ? Cok guzel iki yumurta :) ben birini zor buyutuyirum😁
Merhaba cnm adetinizin son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katın 2 dk daha kaynatın demlemeye bırakın üzerini kapatın sabah akşam için taze olarak yapın ben 2 kez hayit la hamile kaldim 😊🤲 Allah gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba cnm adetinizin son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katın 2 dk daha kaynatın demlemeye bırakın üzerini kapatın sabah akşam için taze olarak yapın ben 2 kez hayit la hamile kaldim 😊🤲 Allah gönlünüze göre versin inşallah
Tamda ustteki arkadasa sordum .Bu olcuyu dediler bana da .Cok tesekkur ederim insallah bana da nasip olur.

Kizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Bende kullandım bı ara yumuttlama akıntısı çok yoğun yaşamıştım.ama kaslarım lirpiklerim döküldü hiç kalmadı nerdeyse.biraktiktan sonra kendine geldi yeniden çıktılar çok şükür

Back