- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi BlueDesertRain
Kizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi ara kullanmıştım yumurta takibi de yaptırmıştım 2 3 tane yumurtam oluşmuştu hamile kalamadım ama bir çok hamile kalan varKizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Bende merak ediyorim bu bitkiyi. Tam olarak ne iae yarıyor bir de ne kadar fiyatı nasıl yapılıyor bahsedermisinizKizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Hormon dengeliyormus.Arastirdim .Bir umut iste.Pkoya iyi geliyormus .Yumurta buyutuyormus.Kullanip hamile kalan cok.Ben gittim aktardan aldim kilosu 25lira .250gram aldim baya yeter gibi duruyor .İnternnetten alacaktim arifoglu iyi demislerdi .BakarsanBende merak ediyorim bu bitkiyi. Tam olarak ne iae yarıyor bir de ne kadar fiyatı nasıl yapılıyor bahsedermisiniz
Tamam çok teşekkürler. BakicamHormon dengeliyormus.Arastirdim .Bir umut iste.Pkoya iyi geliyormus .Yumurta buyutuyormus.Kullanip hamile kalan cok.Ben gittim aktardan aldim kilosu 25lira .250gram aldim baya yeter gibi duruyor .İnternnetten alacaktim arifoglu iyi demislerdi .Bakarsan
Hapi da varmis .Biraz pahali ben guvenemedim.Tamam çok teşekkürler. Bakicam
Merhaba cnm adetinizin son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katın 2 dk daha kaynatın demlemeye bırakın üzerini kapatın sabah akşam için taze olarak yapın ben 2 kez hayit la hamile kaldim Allah gönlünüze göre versin inşallahNasil kullandiniz acaba ? Cok guzel iki yumurta :) ben birini zor buyutuyirum
bende pco var fsh değerim 9 çıkmıştı değerlerimi düzene soktu ama fazlası zarar ola bilir 15 gün kullanKizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Bir bardak kaynamis suya 1tatli kasigi demleniyormus dogru mu olcusubende pco var fsh değerim 9 çıkmıştı değerlerimi düzene soktu ama fazlası zarar ola bilir 15 gün kullan
Tamda ustteki arkadasa sordum .Bu olcuyu dediler bana da .Cok tesekkur ederim insallah bana da nasip olur.Merhaba cnm adetinizin son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katın 2 dk daha kaynatın demlemeye bırakın üzerini kapatın sabah akşam için taze olarak yapın ben 2 kez hayit la hamile kaldim Allah gönlünüze göre versin inşallah
evet canım bir cezveye bir bardak sıcak su dök üstüne tatlı kaşığı hayıt koy üzerini peçete ile kapat 10 dk olunca süz bardğa içBir bardak kaynamis suya 1tatli kasigi demleniyormus dogru mu olcusu
Kizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Sizde ise yaradi mi ?Adetin ilk günü başlanıyor onu biliyorum. Ben farklı Kürlerle birlikte yaptığım için onun direkt bitkisel hapını almıştım
Bende kullandım bı ara yumuttlama akıntısı çok yoğun yaşamıştım.ama kaslarım lirpiklerim döküldü hiç kalmadı nerdeyse.biraktiktan sonra kendine geldi yeniden çıktılar çok şükürKizlar bugun gittim hayit tohumu aldim.Bir umut kullanacagim kullanan var mi? nasil kullandiniz? Ne zaman basladiniz ?
Ben adetin 3 günü başladım 15 gün içtim bıraktımGene umutla doldum siz ne zaman baslamistiniz acaba?
Dikkat etmek gerek isteBende kullandım bı ara yumuttlama akıntısı çok yoğun yaşamıştım.ama kaslarım lirpiklerim döküldü hiç kalmadı nerdeyse.biraktiktan sonra kendine geldi yeniden çıktılar çok şükür
Cok tesekkurlerBen adetin 3 günü başladım 15 gün içtim bıraktım
Ben doktora gittiğimde hiç bir sorunumun olmadığını söyledi. İncir ve havuç kuruyle beraber uyguladım ve aynı ay hamile olduğumu öğrendim. Sebebi uyguladiklarim mı bilmiyorumSizde ise yaradi mi ?