hayıt tohumu,civan perçemi,aslan pen.ve glifor hapııı ....yardımınıza ihtiyacım var:(

canım hayıt çayı ve civanperçemini ne zaman içmek gerekiyor, adet döneminde mi? bir de sallamaçay olanlardan mı yoksa aktardan mı alıyoruz bunu. bende adet olamama, adet düzensizliği gibi bi sorun yok ama yinede kullansam bir zararı olur mu acaba. şimdilik adaçayı içiyorum ama civanperçemi kadar etkili midir acaba

Canım civanperçemi senin dediğin gibi sallama şeklindeydi pakette 25 tane falan vardı herhalde ben hayıt tohumu ararken aktar önerdi aldım hayıt ise küçük tohum şeklinde aldım karabiber değirmenleri vardır hayıt tohumunu ezmek için onunla bir tatlı kaşığı kadar yapıyorsun tohum şeklinde olursa iyi demlenmez.sonra onu kapalı süzgeçler varya onun içine koyuyorsun bir bardak sıcak suda beklet 4-5 dk ve iç.benim de hiç adet düzensizliğim olmadı ama hormonları düzenleyip hamileliği kolaylaştırdığına eminim.hiç zararı yok yani hergün iç.adaçayı da bu konuda iyiymiş

Arkadaşlar adet gününün 2.yada 3.günü içmeye başlayabilirsiniz günde 2 bardak 1 hayıt 1 civanperçemi 10-12 gün devam edin sonra bırakın çünkü yumurtlama ve hamile kalma zamanı.yumurtlama zamanından sonra içmeye gerek yok bir de mutlaka bal çörek otu tarçın karışımı sabah aç karnına ve akşam.bu da aynı şekilde 10-12 gün yumurtayı gerçekten geliştiriyor bunlar.hayırlısı olsun herkes için.

Hayıt çayı ve civanperçemi çayı bende kullandım ve hemen hamile kaldım ben doğum kontrol hapı hiç kullanmamıştım.Bebek düşünmeye başlayınca sadece hızlandırmak istemiştim çok faydası oldu.Hormonları düzenliyor hayıt çayı içmeye devam et bence ben içtiğim ay dr gittim ve yumurtamın çok iyi geliştiğini öğrenmiştim ve o ay hamile kaldım.Bir de bal çörek otu tarçın karışımı ye.Eşine de evicap vitamin alabilirsin.Umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın.

Arkadaşlar adet gününün 2.yada 3.günü içmeye başlayabilirsiniz günde 2 bardak 1 hayıt 1 civanperçemi 10-12 gün devam edin sonra bırakın çünkü yumurtlama ve hamile kalma zamanı.yumurtlama zamanından sonra içmeye gerek yok bir de mutlaka bal çörek otu tarçın karışımı sabah aç karnına ve akşam.bu da aynı şekilde 10-12 gün yumurtayı gerçekten geliştiriyor bunlar.hayırlısı olsun herkes için.

bu dediğiniz gibi yapıyorum.. insaAllah olur bu ay Allahım sen yardım et., içim dısım kür olduu ..midem dayanır insaAllah.. :85:
birde düzene soktuğu için sanırım, öyle bi uyusuk bi halim var sankii.. Allahım insallah kötü birsey olmazz, rabbim sen koruu.. :85:

Son düzenleme:
Hanımlar aranıza yeni katıldım 3 ay önce pkolu olduğumu öğrendim 3 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz, meğer pkos varmış bende iki ay üst üste 40 günü bulan gecikmeler yaşadım doktor 850mg glifora başladı Rabbime şükür iki aydır içiyorum iki aydır düzenli adetlerim, bu ay klomene de başladım ancak hayır tohumu soğan kürü gibi bitkisel takviyelerin çok yararlı olduğunu duydum ilaç kullanırken bunları da kullanmanın bir sakıncası olur mu? Bir de tedavi sonunda gebe kalan çevrenizden yada aranızdan kimse var mı?

Hanımlar aranıza yeni katıldım 3 ay önce pkolu olduğumu öğrendim 3 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz, meğer pkos varmış bende iki ay üst üste 40 günü bulan gecikmeler yaşadım doktor 850mg glifora başladı Rabbime şükür iki aydır içiyorum iki aydır düzenli adetlerim, bu ay klomene de başladım ancak hayır tohumu soğan kürü gibi bitkisel takviyelerin çok yararlı olduğunu duydum ilaç kullanırken bunları da kullanmanın bir sakıncası olur mu? Bir de tedavi sonunda gebe kalan çevrenizden yada aranızdan kimse var mı?

cnm sakın gliforu bırakma bende 2 ay içtim sonbra saoğn suyu içicem die bıraktım çünkü doktor izin vermedi.bitki çayları ve gliforu kullanıcam dedim her kafadan ayrı ses çıktı bende bitkiden zarar gelmes dedim ve gliforu bıraktım ki doktorum bırakma dediği halde ve halen hasta olamadım sinirden delircem:(şimdi tarlutal aldım onu kullnıcam adetimin ilk günüde incir kürüne başlıycam ..:))) yapyığuım şeylşer aklıma geldikçe gülüorum artık yavruma anlatcagım çok şey olucak vallaaa...

Back