• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu çayı kullananlar

acelya550D

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
6
3
1
29
Merhaba kızlar ben geçen ay adetimin 2. Günü hayıt tohumu çayı kullandım. 10 gün boyunca kullandım. Bu ay adetim 5 gün gecikti. Normalde adetlerim çok düzenlidir akşama olmaz hiç. 5 gün sonunda adet oldum. Sizce yeniden kullanmalı mıyım. Yoksa bende ters etki mi yaptı. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Bende içtim bu ay ve düzensiz olan adetim iyice gitti düzenlesin diye içtim duble gecikme yaşıyorum. Acaba hayıt suyundan mı diye düşünüyorum ama olası da gelmiyor adı üstünde kadınsal hastalıklar düzenleyici bir bitki içeceği mi ki? Aksine erken gelmesi gerekirdi. Demek ki siz de aynı şeyi yaşıyorsunuz..

Herkesin fayda gördüğünü duyunca bende kullanmaya başlamıştım ama hayal kırıklığı oldu. Sizin de muhtemelen o yüzden daha da gecikmiştir

Geçmişteki yazıları okudum maalesef hayıt tohumu gecikme yapıyormuş bazı insanlarda. Kaş yapalım derken gözü çıkartmışım umarım yakında gelir benimki de 😔

Benim bildiğim pcos ve düzensizlik gibi sorunları olanlarda kullanılması pek önerilmiyor. Bende sadece amh düşüklüğü var o yüzden kullanmıştım ilk kullandığımda adetim baya yoğun pıhtılı gelmişti sonraki ay çok iyi yumurta oluştu ve hamile kaldım. Tahminim ilk ayın o kadar yoğun geçmesi temizlenme gibi bişeydi. Çünkü normalde az ve üç gün olurken kullandığımda 5 gün ve baya pıhtılı yoğun geçmişti. İkinci ay hayıtın yanına ek arı sütü kullanmıştım.

Benim bildiğim pcos ve düzensizlik gibi sorunları olanlarda kullanılması pek önerilmiyor. Bende sadece amh düşüklüğü var o yüzden kullanmıştım ilk kullandığımda adetim baya yoğun pıhtılı gelmişti sonraki ay çok iyi yumurta oluştu ve hamile kaldım. Tahminim ilk ayın o kadar yoğun geçmesi temizlenme gibi bişeydi. Çünkü normalde az ve üç gün olurken kullandığımda 5 gün ve baya pıhtılı yoğun geçmişti. İkinci ay hayıtın yanına ek arı sütü kullanmıştım.
Gözünüz aydın bizlere de nasip olur inşallah 🥰 siz nasıl kullandınız peki ben adet dönemi başlamıştım bazıları adet sonrası kullanmış

Test yaptınız mı belki sizin hayıttan değildir
Awox en iyi marka diyorlar erken gebelik testi kaç kere yaptım daha 2 gün önce yaptım silik bile çıksa kan testi veririm ama boşuna heyecan yapmak istemiyorum zaten diğer gebelik belirtileri de yok sadece adet geciktiği için sivilcelerim çıkmaya başladı öncesinde hiç yoktu bende

Awox en iyi marka diyorlar erken gebelik testi kaç kere yaptım daha 2 gün önce yaptım silik bile çıksa kan testi veririm ama boşuna heyecan yapmak istemiyorum zaten diğer gebelik belirtileri de yok sadece adet geciktiği için sivilcelerim çıkmaya başladı öncesinde hiç yoktu bende
O zaman biraz daha beklemeye devam edin güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Gözünüz aydın bizlere de nasip olur inşallah 🥰 siz nasıl kullandınız peki ben adet dönemi başlamıştım bazıları adet sonrası kullanmış
Ben aktardan eksrat olarak aldım tohum olarak almadım başlama zamanı önemli değil demişti satıcı bende adetten sonra başlamıştım hemen gece yatmadan önce içiyordum normal şartlarda hiç ara vermeden 3 ay kullanılıyormuş eksrat formu

Back
X