- 23 Mart 2025
- 6
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi acelya550D
-
Peki herhangi akıntı artışı gözlemlediniz mi?Herkesin fayda gördüğünü duyunca bende kullanmaya başlamıştım ama hayal kırıklığı oldu. Sizin de muhtemelen o yüzden daha da gecikmiştir
Evet evet ya yumurtlamadan sonra başladı kasık ağrısı bende gebelik şüphesi uyandırıyordu ama değilmişGözlemlemedim. Kasık ağrısı çok oldu ama. Adetimde baya yoğun geçiyor
Test yaptınız mı belki sizin hayıttan değildirGeçmişteki yazıları okudum maalesef hayıt tohumu gecikme yapıyormuş bazı insanlarda. Kaş yapalım derken gözü çıkartmışım umarım yakında gelir benimki de
Gözünüz aydın bizlere de nasip olur inşallahBenim bildiğim pcos ve düzensizlik gibi sorunları olanlarda kullanılması pek önerilmiyor. Bende sadece amh düşüklüğü var o yüzden kullanmıştım ilk kullandığımda adetim baya yoğun pıhtılı gelmişti sonraki ay çok iyi yumurta oluştu ve hamile kaldım. Tahminim ilk ayın o kadar yoğun geçmesi temizlenme gibi bişeydi. Çünkü normalde az ve üç gün olurken kullandığımda 5 gün ve baya pıhtılı yoğun geçmişti. İkinci ay hayıtın yanına ek arı sütü kullanmıştım.
Awox en iyi marka diyorlar erken gebelik testi kaç kere yaptım daha 2 gün önce yaptım silik bile çıksa kan testi veririm ama boşuna heyecan yapmak istemiyorum zaten diğer gebelik belirtileri de yok sadece adet geciktiği için sivilcelerim çıkmaya başladı öncesinde hiç yoktu bendeTest yaptınız mı belki sizin hayıttan değildir
Prolaktin düzenleyici diye görüp duydum o sebeple kullandım bendeHayıt tohumu FSH için düşmesi için kullanılıyor bende fayda etmişti
Onu hiç duymadimProlaktin düzenleyici diye görüp duydum o sebeple kullandım bende
O zaman biraz daha beklemeye devam edin güzel sonuçlar alırsınız inşallahAwox en iyi marka diyorlar erken gebelik testi kaç kere yaptım daha 2 gün önce yaptım silik bile çıksa kan testi veririm ama boşuna heyecan yapmak istemiyorum zaten diğer gebelik belirtileri de yok sadece adet geciktiği için sivilcelerim çıkmaya başladı öncesinde hiç yoktu bende
Ben aktardan eksrat olarak aldım tohum olarak almadım başlama zamanı önemli değil demişti satıcı bende adetten sonra başlamıştım hemen gece yatmadan önce içiyordum normal şartlarda hiç ara vermeden 3 ay kullanılıyormuş eksrat formuGözünüz aydın bizlere de nasip olur inşallahsiz nasıl kullandınız peki ben adet dönemi başlamıştım bazıları adet sonrası kullanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?