• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayıt suyunu bırakayımmı sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ben geçen ay hayıt suyu sayesinde geçen ayın 17 sinde adet oldum hala devam ediyorum hayıt suyunu içmeye ama bu ay olurmuyum bilmiorum karnımda hiç ağrımıyor şüpheye düştüm hayıt suyunu içeli bir ay oluyo 3 ay içip bırakmayı düşünüyorum ama karnım ağrımadığı için etki göstermiyormu acaba diyorum ya da zor mu olacam hayitla adet olanlardan yardım bekliyorum her ay peş peşe oldunuzmu olduysanız zor mu oldunuz

canım merhaba, sende prolaktin fazlalığımı vardı? hayıt suyunu kullanmayı bende düşünüyorum. iki ay dostinex kullandım prolaktinim normal seviyelere düştü ama tekrar geri çıkan bir hormon olduğu için hayıt suyuyla baskılamayı düşünüyorum , ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası...

aslında bilmiyorum doktor sağolsun hiç bişeyde açıklama yapmıodu bana..neyse hayıt suyunun çok faydası var dediler bütün hormonları düzenliyormuş adetleri söküyormuş sende başla hayıta bi dene en azından 3 ay kadar kullan doktora git baktır hormonlarına tekrar ama yinede doktoruna danış ilaç kullanmak istemediğini söyle

merhaba ben fesi benimde prolaktin degerlerim 1yıldır bi yükseliyo bi düşüyor ben değerim 85 çıktığında 2ay dostinex kullandım ve kullanırken ilacı hamile kaldım değerim 0.268 birden düştü fakat hamileliğim düşükle sonuçlandı pazartesi tekrar kan verdim 33 e çıktı prolantinim tekrar dostinex verdi doktor buruya yeni üye oldum ve hayıt suyunu okudum hemen aldım şimdi bana bazı konularda yorumlarınızı yapmanızı istiyorum dostinex kullanıpta bebek sahibi olan varmı gerçekten hayıt suyunun faydasını gördünüzmü bebeğimin olmasını çok istiyorum ,allah izin verirse ama dostinex kullandığım için 1ay korunun dedi doktorum peki tekrardan hamile kaldığımda düşük olurmu ilaçla alakalımı benim gibi olanlar varsa acele cevap verin lütfen içim ,rahatlasın

Back