Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 gün gecikti benim 3 aydır soğan suyu ile düzenlemiştim regli mi son ay hayita başladım ben bildiğiniz gebelik belirtilerim var hepsi ama testler negatif anlamadım göğüs ağrısından ölüyorum midem de kötü bel sırt yorgunluk ve bende sadece ödem olurdu şimdi odemim yok haftaya dr ye gidiyorum ama hamile değilim sanırım ama hayit yumurtamı catlatti ağrıyı hissettim çünküBende hayıt ekstraktı kullandım adetim 7 gün gecikti gebelik için idrar testi negatif böyle olan var bana da cevap verir misiniz
Kaldiniz miHamile kalmak için kullanmıştım kist de vardı bir ay kullandım kist tamamen geçmişti ama ondan mi bilmiyorum
Merhaba nerden aldınız faydası oldumuMerhaba ben hayıt tentürü aldım
Ben varımKistler için karahanoğlu çiftliğinden hayıt tentürü kullanan car mı
Karahanoğlu çiftliği den aldımMerhaba nerden aldınız faydası oldumu
Faydası oldumu canımKarahanoğlu çiftliği den aldım
Bende tentür içiyorum günde 2 defa 2 kaşık adet düzensizliği yaşadım bi kaç defa bi kaç gün unuttum içneyi bi sorun olurmu? İnşallah işe yarar şifa niyetine içiyorum siz nerden aldınızÇay mı tentürü mü aldnız markası nedir acaba ben günde 2 kere 2 tatlı kaşığı tentür içiyorum
Nerden aldınız ise yaradimi bende alacm biesteron kullanıyorum bunuda içmeyi düşünüyorum erken menepoz ve yumurta rezervi azlığı var yaşım 31Bende tentür içiyorum günde 2 defa 2 kaşık adet düzensizliği yaşadım bi kaç defa bi kaç gün unuttum içneyi bi sorun olurmu? İnşallah işe yarar şifa niyetine içiyorum siz nerden aldınız
karahanoğlu çiftliği tentür içeriğinde şunu yazmış;Hayit tenturumu hayit suyumu yağımı bilemedim aĺahim hayırlı şifa versin hepimize
Ben ev yapımı olduğunu sötleyen bıde bu alternetif tıpla ugrasan bi bayandan almıştım sanki 6 ay kadar adetim düzenlendi ama sonra tekrar düzensizliklerim başladı yada başja seykerden düzensiz oldu bilemiyorumNerden aldınız ise yaradimi bende alacm biesteron kullanıyorum bunuda içmeyi düşünüyorum erken menepoz ve yumurta rezervi azlığı var yaşım 31